Nagy: „Când nu dai totul, apare legea compensației”

Marius ANGHEL 30 Sep. 2014, 18:55 Stiri
Nagy:**

Frânată de oltenii lui Gheorghe Ciurea, 1-1 cu ACSO Filiași, UTA Bătrâna Doamnă își mută atenția spre deplasarea de vineri, de la Giarmata. Până atunci, Roland Nagy speră să corecteze principala problemă pe care a sesizat-o la trupa sa în ultimul meci.

„Eram conștient că adversarii vor juca pe contraatac. Noi am avut o primă repriză în care n-am reușit să venim cu presiune mai clară în fața porții. Și a trecut timpul, n-am înscris din oportunități. La pauză am atins aspectul, dar jucător cu un stâng bun ne-a lovit. Dar până la gol m-a nemulțumit precipitarea”, a remarcat antrenorul utist pentru Sport Arad.

„Am alergat după egalare, cu haosul care intervine în asemenea momente, când e normal ca adversarul să fragmenteze jocul. N-am fost mai pe poartă, am pierdut și răbdarea, pierdeam baloanele în atac, doar să smulgem egalul. La ultima fază am avut ocazie mare, dar poate că dacă nu dai totul fotbalului, apare o lege a compensației, nimic nu e întâmplător”, a adăugat fostul mijlocaș aceleiași surse.

Marius ANGHEL 30 Sep. 2014, 18:55 Stiri
Pe aceeași temă