Leonard Naidin a debutat fericit la ASU Poli: „În primul și primul rând am venit pentru atmosferă”

Leonard Naidin a debutat fericit la ASU Poli: **

Mijlocașul timișorean veteran a plecat de la Millenium Giarmata și a ales să evolueze la divizionara a patra ASU Politehnica. Leonard Naidin consideră că prin venirea pe „Știința” a sosit acasă și era încântat după victoria din Faza I a Cupei României, scor 2-0, obținută din postura de titular chiar împotriva fostei sale formații.

Leonard Toni Naidin (34 ani) e jucătorul cu cel mai bogat C.V. dintre jucătorii lui ASU Poli. Are 103 jocuri în Liga I și e cu un an mai mare ca antrenorul său, Paul Codrea. Azi, în partida de Cupă cu Giarmata el a fost integralist. 

„Am debutat, într-un fel m-am întors acasă. Am mai avut niște dicuții cu Paul chiar și în iarna trecută, acum am ales să vin. În primul rând pentru proiectul acesta, pentru suporteri și pentru tot ce înseamnă Poli. De abia luni am făcut primul antrenament, bine că a venit și ploaia în repriza a doua, că pe căldură nu știu cum mă descurcam”, a declarat Leonard Naidin.

Fostul jucător al lui Poli Iași și al vechiei Poli Timișoara e convins că gruparea susținută de suporterii alb-violeți își va îndeplini obiectivul în noul sezon. De asemenea Leo Naidin e încrezător într-un parcurs longeviv al echipei în Cupă. 

„E primul meci, prima victorie. Sperăm să fie de bun augur și să continuăm, să ajungem să promovăm, cum trebuia din sezonul trecut, sunt convins că nu mai putem rata obiectivul. Aparent va fi mai greu, sunt câteva echipe, dar văzând proiectul și cum lucrează Paul, eu am văzut multe meciuri ale Politehnicii în campionatul trecut, cred că ne vom îndeplini obiectivul. Sperăm să ajungem cât mai departe în Cupă. Nu putem să spunem să luăm Cupa. Important e să mergem pas cu pas, să urmăm toți pașii, se, intrând în febra jocurilor putem ajunge cât mai sus. Poate jucăm cu o echipă de Liga a II-a. Nu am nicio preferință, favorită, nu am nimic cu nimeni. Eu sunt aici și mă bucur că am venit aici, am semnat pe perioadă nedeterminată, am avut oferte și din ligi superioare, dar i-am spus lui Paul și anul trecut că dacă e să plec am să vin la el”, a mai pus Naidin.

„Am venit pentru atmosferă”

Leo Naidin a explicat că un factor hotărâtor în alegerea sa de a venit pe „Știința” a fost reprezentat de aportul galeriei la meciurile Politehnicii din D. „În primul și primul rând am venit pentru atmosferă. Pentru că dacă vreau să mai joc fotbal vreau să mă simt bine între băieții din galerie și e o atmosferă cum nu e la multe echipe din Liga I. De asta eu spun că am venit acasă”, a concluzionat noul mijlocaș central al lui ASU Poli.

Alb-violeții vor evolua pe 30 iulie în Faza a II-a a Cupei după ce au trecut cu 2-0 de Giarmata prin golurile semnate de Iorgovan. Tot în jocul cu Millenium a debutat la timișoreni și fundașul stânga Narcis Damian.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă