Mihalcea sună adunarea joi. Unirea Slobozia revine la pregătiri fără Nanu

Mihai Andries 09 Jul. 2014, 16:07 Pregătiri, amicale
Mihalcea sună adunarea joi.** Unirea Slobozia revine la pregătiri fără Nanu

După o binemeritată vacanță, elevii lui Adrian Mihalcea revin la muncă. Joi, 10 iulie 2014, orele 18,00, antrenorul Unirii va conduce primul antrenament din cadrul pregătirii noii stagiuni. Cu excepția lui Nanu și aproape sigur Ursu, la reunire vor fi prezenți toți jucătorii care au încheiat cu brio campionatul precedent.

De la veteranul Dumitru Gheorghe, pînă la puștii Topală, Bucurică, Alexe, Teodorescu, Șolcănea sau Mușat, toți galben-albaștrii vor căuta reeditarea celui mai bun sezon din istoria echipei, o performanță meritorie care le aparține în întregime. Va intra normal în pregătire și Gabriel Lazăr, stîlpul apărării slobozene, care din cauza unei accidentări severe la genunchi a ratat tot sezonul de primăvară. Despre noutăți deocamdată nu se știe nimic concret, dar vom avea transferuri mai cu seamă în zona ofensivă.

Mingea își va face rapid apariția în pregătire, sîmbătă, 12 iulie 2014, la matineu fiind programat un amical împotriva concitadinei Abatorul. În perioada 29 iulie-8 august 2014, slobozenii vor urca la Predeal pentru un cantonament montan în cadrul căruia vor disputa mai multe jocuri de pregătire, singurul parafat fiind cel cu ilfovenii de la CS Afumați.

Sursa: Independent Online
Foto de Petronel TUDOR

Mihai Andries 09 Jul. 2014, 16:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă