Cioară în locul lui Matache. CSM Râmnicu Vâlcea caută soluții între buturi

Cioară în locul lui Matache.** CSM Râmnicu Vâlcea caută soluții între buturi

Echipa fanion a Aradului, UTA Bătrâna Doamnă, va conta, cel mai probabil, între buturi tot pe cuplul Alex Mitrea – Roberto Bodea și în Liga a 3-a. Deși i-a expirat împrumutul la Ineu și ar avea șansa să joace din nou în „alb-roșu”, Andrei Cioară a fost ofertat de un club de Liga a 2-a. Conform Sport Arad, această echipă este CSM Râmnicu Vâlcea, unde antrenor cu portarii este Robert Tufiși. Fostul portar al „Bătrânei Doamne” în Liga 1 l-ar fi contactat pe Dan Țapoș, care l-a propus pe Cioară, pe care l-a antrenat timp de patru ani la Atletico și UTA.

Goalkeeperul de 20 de ani vine după un sezon destul de bun la CS Ineu. Dacă în campania de toamnă a stat în umbra experimentatului Florin Rusu, în retur a fost mai mereu titular în poarta zărăndanilor, lăsându-l în bancă pe Bak.

Dacă împrumutul lui Cioară în Zăvoi se va materializa, conducerea „Bătrânei Doamne” va insista pentru rămânerea lui Mitrea. Acesta aparține actualului președinte al Ineului, Rolland Szabo, în aceeași situație găsindu-se și Cipri Rus, o altă „piesă” de bază în angrenajul lui Roli Nagy.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă