Craioveanu: „A fost un an cu bune și cu rele, dar până la urmă a ieșit bine”

Marius ANGHEL 08 Jun. 2014, 21:00 Campionat
Craioveanu:**

Directorul de imagine al CS Universității, Gică Craioveanu, s-a declarat la finalul meciului câștigat cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 3-0, bucuros de victorie și de realizarea obiectivului. Oficialul echipei craiovene l-a remarcat din nou pe Andrei Ivan și a exclus varianta de a se alătura staff-ului condus de Gabi Balint.

„Mă bucur enorm pentru această promovare. A fost un an cu bune și cu rele, dar până la urmă a ieșit bine și asta e tot ceea ce contează. Mă bucur și pentru acestă victorie frumoasă. Este de apreciat că băieții s-au concentrat atât de mult ținând cont că era ultimul meci. Mi-a plăcut din nou Ivan, care poate avea un viitor frumos, dacă anturajul și cei care se ocupă de el îl vor respecta și îl vor ajuta. Nu se pune problema ca să devin eu secund pentru Gabi Balint. Mi se pare că are și secund acum. El și cu Roti (Iosif Rotariu – n.r.) sunt prieteni, au mai lucrat împreună și formează un cluplu, sper eu, bun pentru noi”, a spus „Gicanul”, citat de GdS, punctând că ar fi dispus să intermedieze un joc cu una dintre fostele sale echipe din Spania: „Un amical cu Villarreal? Ar fi o treabă bună. Eu m-am gândit să știți la asta și n-ar fi rău. Depinde foarte mult de clubul nostru, dacă poate să plătească o deplasare atât de importantă”.

Craioveanu a fost singurul oficial care a scăpat de o baie cu șampanie. „Am avut noroc că s-a terminat șampania până au ajuns la mine. Avem timp să ne bucurăm de promovare, vom face o petrecere fără discuții. Avem din nou o echipă în primul eșalon și este un lucru minunat pentru acest oraș”, a mai spus Gică Craioveanu.

Foto: Alexandru HOJDA
 

Marius ANGHEL 08 Jun. 2014, 21:00 Campionat
Pe aceeași temă