Show pentru promovare

Show** pentru promovare

Ieșenii au învins Berceniul cu 3-1 (1-1) și au promovat de pe primul loc al seria I. La finalul partidei, suporterii au avut parte de un spectacol de lasere și artificii pregătit de municipalitate.

Copoul și-a făcut intrarea în Liga 1 cu un spectacol pe cinste. Sâmbătă, în prezența a aproape 7.000 de spectatori uzi până la piele de furtuna care s-a abătut peste Iași, echipa lui Marius Lăcătuș a completat perfect spectacolul artistic și pirotehnic din final cu un fotbal de calitate și cu o victorie clară în fața Berceniului (3-1), ce i-a permis să încheie sezonul pe primul loc în seria I.

În ciuda golului primit în startul partidei, când Ștefan Viorel a marcat cu un șut plasat, pe lângă Bălan, după o nesincronizare a apărării gazdelor, ieșenii nu au cedat și au luat imediat cu asalt poarta Berceniului. Mihalache a restabilit rapid egalitatea, în minutul 14, în urma unui corner, după care a urmat o ploaie de ocazii la poarta oaspeților, cele mai clare fiind ratate de Crețu (35, singur cu portarul), Onofraș (37, șut pe lângă poarta goală) și Herghelegiu (45, blocat în lateral, după ce a întârziat o pasă în centru, la Crețu).

Repriza a doua a debutat cu o bară a lui Plămadă (54), apoi Liviu Mihai a adus victoria Iașului cu o dublă reușită în doar două minute. Mai întâi a marcat din apropierea liniei porții, după o centrare a lui Crețu (56), iar la golul doi a profitat de o respingere în față a portarului oaspeților, îndeplinind o simplă formalitate (58).

În ultimele 30 de minute jocul a continuat într-o singură direcție, la spectacol contribuind și cei 7.000 de spectatori care au cântat și și-au încurajat echipa până la final. Ultimul fluier al arbitrului a dat frâu liber bucuriei în Copou, suporterii și jucătorii continuând sărbătoarea la vestiare după ce au asistat la un show spectaculos cu jocuri de lasere și focuri de artificii.  

Iașiul a încheiat pe primul loc un sezon pe care l-a dominat clar, în special în a doua jumătate și așteaptă cu încredere meciurile din toamnă cu granzii ligii I.

CSMS IAȘI
ACS BERCENI
3-1

Ov. Mihalache ”13, L. Mihai ”56, ”58 / V. Ștefan ”7

A. Bălan – Radovic (Bosoi ”50), Ov. Mihalache, Fl. Plămadă, Vladu – Olah (Mug. Dedu ”79), Al. Crețu – Onofraș (cpt.), L. Mihai, Herghelegiu – L. Dobre (Călugăru ”74)
Antrenor: Marius Lăcătuș

Andreescu – E. Nicu, Fâșie (cpt.), C. Sandu (R. Gheorghe ”79), C. Mihai (Ciuică ”85) – Butică (A. Pătrașcu ”67), V. Ștefan, Ghinea, Bădăuță – Bitez, R. Tătar
Antrenor: Marin Dragnea

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Liviu CHIRICĂ‚

Pe aceeași temă