Firțulescu: „M-a luat un dor nebun de fanii Craiovei”

Adrian MUJEA, Mihai Andries 22 May. 2014, 12:10 Diverse
Firțulescu:**

Mijlocașul de bandă  Dragoș Firțulescu (25 ani) a retrogradat din Liga I maghiară cu Kaposvari și se gândește să revină acasă. Echipa Kaposvari Rakoczi, pregătită de Tibi Selimesi a avut în lot trei români (Firțulescu, Coroian, Florean), dar a terminat pe ultimul loc în prima ligă maghiară și a retrogradat în al doilea eșalon. Ajuns în iarnă în Ungaria, mijlocașul de bandă Dragoș Firțulescu a fost impresionat în mod plăcut de condițiile găsite.

„Financiar și profesional, în Ungaria este mai bine decât la noi în țară. Am retrogradat, dar în iarnă, când am venit noi, Kaposvari avea 9 puncte din 17 meciuri, noi am mai jucat doar 13 partide. Era greu să ne salvăm, dar am făcut jocuri bune și am fost aproape de salvare. Noi am facut multe, am adus oamenii la stadion, am luptat până în ultima clipă, nu prea am avut noroc și nici rezultatele celelalte nu ne-au ajutat! Din vară, vedem ce se va mai întâmpla” a declarat Firțulescu.

Faptul că fosta sa echipă, UTA a retrogradat în Liga a III-a nu l-a mai suprins pe mijlocașul de bandă: „Nu vreau să mai spun nimic despre UTA, jucătorii au greșit când au acceptat cerințele lu Marțian, eu m-am ridicat și am plecat! Nu vroiau să facă antrenamente cu Trică, dar nici să accepte ce a vrut Marțian, e problema lor. Cât despre cealaltă echipă, de care se ocupă Meszar, cred că o să aibă un viitor bun. Îmi pare rău de Giovani Cantazariti, pe care îl consider un bun prieten și care eu spun că e un bun conducător”.

Firțulescu se gândește cu nostalagie la fotbalul craiovean: „Îmi e dor de casa mea, de Universitatea Craiova. M-am uitat la videoclipuri pe youtube și m-a luat un dor nebun de fanii Craiovei. FC nu mai există, îmi este dor de leul de pe piept, dar CS U este un proiect serios, acest primar merită tot respectul ce a făcut pentru fotbal. Îmi pare rău și pentru Mititelu, dar știe și el că a greșit și sper să își revină”.  

Articol scris de Adi GEORGESCU

Adrian MUJEA, Mihai Andries 22 May. 2014, 12:10 Diverse
Pe aceeași temă