Brăilenii vor a treia victorie contra Dunării: „Sper să-și schimbe atitudinea”

Marius ANGHEL 25 Apr. 2014, 14:36 Liga 2
Brăilenii vor a treia victorie contra Dunării:**

Înfrântă pe teren propriu de Unirea Târlungeni, în primul meci din play-out, CF Brăila încearcă sâmbătă, la Galați, să recupereze punctele pierdute și să ia o gură de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării. Elevilor lui Alin Pânzaru nu le va fi însă ușor de această dată să se impună în fața gălățenilor, deoarece, în acest moment, Dunărea este pe val. Formația lui Costel Enache vine după o victorie la scor obținută în deplasare și, evident că sâmbătă, în fața propriilor suporteri, pornește cu prima șansă.

CF Brăila a câștigat ambele partide disputate în prima parte a competiției și ar putea bifa cel de-al treilea succes din acest sezon competițional, însă elevii lui Pânzaru ar trebui să-și schimbe atitudinea din teren dacă vor cu adevărat să se mențină în Liga a II-a.

Pentru partida de sâmbătă din tabăra brăileană va absenta doar Daniel Cazan, care este accidentat.

„Sper ca lucrurile să revină la normal, am discutat marți cu jucătorii și sper să-și schimbe atitudinea din teren. De fiecare dată când am vorbit cu ei lucrurile s-au schimbat în bine, sper ca și de această dată eforturile noastre să fie încununate de succes”, a declarat Vasile Popa pentru Obiectiv de Brăila.

Marius ANGHEL 25 Apr. 2014, 14:36 Liga 2
Pe aceeași temă