ASA a câștigat amicalul cu U Cluj. Stăncioiu a apărat pe toată durata meciului

Marius ANGHEL 11 Apr. 2014, 14:49 Pregătiri, amicale
ASA a câștigat amicalul cu U Cluj.** Stăncioiu a apărat pe toată durata meciului

ASA Târgu Mureș a câștigat cu 2-1 amicalul disputat ieri la Cluj-Napoca, în fața prim-divizionarei Universitatea Cluj. Golurile formației pregătite de Adrian Falub au fost marcate de Claudiu Bumba și Vasile Buhăescu, iar pentru clujeni a marcat Gabriel Machado.

Partida a avut un bun nivel pentru un joc amical, roș-albaștrii având o mai bună posesie și alte ocazii bune de gol. Bumba a deschis scorul în minutul 16 după o acțiune personală în careul advers și o „scăriță”, Machado a egalat în minutul 30, iar Buhăescu a stabilit scorul final din minutul 52, atunci când a marcat cu o reluare din vole de la aproximativ 14 metri din centrarea lui Amauri.

ASA repriza I: Stăncioiu – R. Miclea, Alex. Dan, Heil, Turcu – Băcilă, Ologu, Petriș, Bumba – Verdeș, Voiculeț. Repriza a II-a: Stăncioiu – Hanca, Vîrtic, Gugu, Sepsi – Amauri, Onicaș, Ndoye (80-Candrea), Buhăescu – Hora, Huiban.

U: Niculescu – Martac, Rada, Szilagyi, Gercaliu – Braga, Cristocea, Max Nicu, Calcan – Sauvadet, Machado. Pe parcursul jocului au mai intrat: Dolha – Borza, Kovacs, Takacs, Neag și Ene.

Stăncioiu a apărat pe toată durata amicalului

După cum se poate observa, în amicalul cu U Cluj, în poarta echipei din liga a II-a a stat Eduard Stăncioiu, jucător despre care liga2.ro a spus pe 7 aprilie că a semnat cu mureșenii. Site-ul oficial al echipei pregătite de Adrian Falub spune că Stăncioiu încă nu a semnat contractul, el fiind în continuare jucător liber de contract și că se pregătește alături de ASA. Totuși, de ce oare ar folosi cineva un jucător liber de contract pe durata unui întreg amical dacă în lot ar mai avea alți patru jucători pe acest post?

Azi joacă un nou amical, cu Sănătatea

În altă ordine de idei, ASA Târgu Mureș va disputa astăzi, vineri, 11 aprilie, un nou joc amical. De la ora 17:00, pe terenul 2 din cadrul Academiei de Sport (Weekend), roș-albaștrii vor întâlni pe Sănătatea Cluj Napoca (locul 8, seria a V-a, Liga a III-a).

Foto: Valics LEHEL

Marius ANGHEL 11 Apr. 2014, 14:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă