VIDEO Lui NKongue îi priește Vâlcea: „Cel mai important gol din cariera mea”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Mar. 2014, 17:15 Campionat

Revenit la Vâlcea după doar jumătate de an petrecută la Slatina, atacantul Chris NKongue a semnat deja două goluri decisive pe final de meci, cu FC Universitatea Craiova și ASA Târgu Mureș, ambele venite în urma unor cornere. 

Patronul Metalului, Cătălin Rufă, nu l-a mai dorit la echipă, în ciuda insistențelor antrenorului de atunci, Alex Pelici, iar, la Slatina, camerunezul nu a impresionat, fiind chinuit de o accidentare la inghinali. La Vâlcea însă, Chris a revenit la evoluțiile apreciate din sezoanele trecute, fiind unul din preferații fanilor.

„Golul cu ASA a fost cel mai important din cariera mea. Băiatul meu cel mare, David a împlinit chiar în ziua jocului vârsta de 10 ani și lui îi dedic în mod special acest gol. Au fost goluri asemănătoare, după cornere, am urmărit mingea și am reușit să marchez, am fost nespus de fericit. Mă bucur foarte mult că m-am întors la Vâlcea, acum avem o echipă bună, care are șanse să promoveze. Antrenorul Claudiu Niculescu mi-a spus când am venit că la vară vom merge împreună în Liga I.” a spus Christian NKongue.

Camerunezul a fost ofertat de Vâlcea încă de vara trecută, dar apucase să semneze un contract cu FC Olt, pe care însă l-a reziliat în iarnă.

„Jucătorul ăsta chiar ar merita statuie în Vâlcea”

Iată câteva dintre comentariile fanilor vâlceni după noua reușită decisivă a lui NKongue:

FanValcea: „Am peste treizeci de ani, țin cu Vâlcea de când mă știu, dar n-am mai văzut până acum un jucător care să joace cu determinarea cu care joacă Chris N’Kongue meci de meci. Jucătorul ăsta chiar ar merita statuie în Vâlcea, își dă pur și simplu viața, sufletul pentru echipa asta meci de meci. Bravo, Chris…”

Chimia Maxima: „Bravo echipei, bravo King Chris!!!!”

valcean: „Dacă este vreun jucător care poate aduce promovarea, el este, Nkongue. Sper anul ăsta să promovăm, avem ceva puncte peste celelalte și trebuie să batem Satu Mare, apoi pe Olguța. Haideți vâlceni la meciuri pe stadion, să facem atmosferă, să ne susținem echipa.”

chimist: „Ieri m-am bucurat mai mult la final după tensiunea goaznică din timpul meciului. Sper să promovăm și prin jocul lui Tănasă, ne este dator peste ceilalți. Camerunezul poate deveni în inimile noastre un fel de Carabageac mai colorat, însă îl iubim pentru atitudine. Succes CSM!

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Mar. 2014, 17:15 Campionat
Pe aceeași temă