Tudoreanu e sigur că îi va pune probleme Clinceniului: „Putem chiar să câștigăm”

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 12:28 Liga 2
Tudoreanu e sigur că îi va pune probleme Clinceniului:**

Federația Română de Fotbal a stabilit ca meciurile etapei a XXII-a a Ligii a II-a să se joace la mijlocul acestei săptămâni, astăzi, cu începere de la ora 15.00. Gruparea locală, Rapid, va primi pe teren propriu vizita grupării FC Clinceni, o formație situată chiar în vecinătatea podiumului, în condițiile în care ilfovenii au cu două meciuri disputate mai puțin față de Unirea Slobozia, echipa clasată pe poziția a treia în ierarhia Seriei I.

„Chiar dacă în acest retur echipa a avut și meciuri mai puțin reușite, sunt bucuros că am scos puncte în partidele care contau efectiv pentru noi, împotriva unor adversari cu care foarte probabil ne vom întâlni și în play-out. Cu toate că FC Clinceni este o echipă incomodă și experimentată, sunt sigur că le putem pune probleme și chiar să câștigăm această partidă”, a declarat Bogdan Tudoreanu, antrenorul principal al Rapidului.

Sucevenii vin după un rezultat de egalitate pe terenul grupării CF Brăila și nu au niciun fel de probleme de lot pentru confruntarea de astăzi. Ilfovenii, în schimb, au profitat de faptul că au fost nevoiți să stea în ultimele două etape pentru a juca, la mijlocul săptămânii trecute, un meci amical în compania Stelei, partidă încheiată cu scorul de 2-1 în favoarea campioanei României.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 12:28 Liga 2
Pe aceeași temă