Daniel Niculae, dezamăgit după eșecul cu Iași: „Sper să fi fost doar un accident”

Mihai Andries 16 Mar. 2014, 01:52 Campionat
Daniel Niculae,** dezamăgit după eșecul cu Iași:

Atacantul formației Rapid, Daniel Niculae, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea de pe teren propriu cu CSMS Iași, că el și coechipierii săi au nevoie și de dușuri reci pentru a înțelege că numele echipei pe care o reprezintă nu câștigă meciuri.

„Noi am fost mereu o echipă mai boemă așa, ne aducem aminte de întoarcerile de rezultat de la 3-0 la 3-3. Avem nevoie și de dușuri reci din când în când. Dar trebuie să ne revenim și să înțelegem că nu doar numele câștigă meciuri. Dacă înscriam noi primii poate altfel decurgea meciul. Însă ne-am fi mințit singuri dacă am fi câștigat în urma unui astfel de joc. Sper să fi fost doar un accident”, a spus Niculae.

Fotbalistul a recunoscut că CSMS Iași a meritat să câștige. „Este dezamăgire pentru că nu doream să pierdem în fața unei contracandidate. Dar ei au meritat victoria, noi am jucat foarte slab și din păcate nu am reușit să ne mulțumim suporterii. Suntem departem, e clar că la meciurile de acasă trebuie să ne dominăm adversarii”, a afirmat Daniel Niculae.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto: Răzvan LUPICĂ‚
 

Mihai Andries 16 Mar. 2014, 01:52 Campionat
Pe aceeași temă