Gavrilescu cu centrările, achizițiile cu golurile

Mihai Andries 02 Mar. 2014, 11:27 Campionat

Exceptând victoria la „masa verde” a Oltului, Olimpia Satu Mare a obținut cel mai clar succes al etapei cu numărul 16 în seria de Vest al ligii secunde chiar în fața „Bătrânei Doamne”. Cu un sec 2-0, „galben-albaștrii” își urmează visul calificării în play-off, în timp ce criza „alb-roșiilor” se adâncește.

Dincolo de prestația bună a întregii echipe, Tiberiu Csik poate considera că a câștigat trei fotbaliști. Este vorba despre Alex Boștină și Bogdan Faur, care au venit în această iarnă la Satu Mare și care s-au acomodat repede și s-au făcut deja utili.  Ambii au marcat împotriva „textiliștilor”, după faze inițiate de același jucător.

Dan Gavrilescu a centrat de fiecare dată bine de pe banda dreaptă, fiind și el un câștig pentru „Oli”, care în prima parte a turului  a fost exclus din prima echipă pe motive disciplinare. „Mi-a venit mintea la cap, a venit momentul să mă maturizez și eu. Îmi propun să mă antrenez și să joc cât mai bine. Nu e nicio problemă dacă nu marchez, mă mulțumesc și cu pasele de gol. UTA ne-a pus mici probleme doar la 2-0, însă nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei”, a spus mijlocașul sătmărenilor.

Totuși, Olimpia plătește un mic tribut succesului cu arădenii. Din cele cinci cartonașe galbene încasate de fotbaliștii în „galben-albastru”, două îi suspendă pe Ene și Munteanu pentru meciul cu CS U Craiova.

Sursa: SportArad

Foto: Kiss Adam

Mihai Andries 02 Mar. 2014, 11:27 Campionat
Pe aceeași temă