Bistrița a trecut și de SC Bacău, scor 3-1!

Echipa pregătită de Cristian Coroian și Sandu Negrean a obținut, în fața ocupantei locului 7 în Seria I a Ligii a II-a, SC Bacău, a șaptea victorie (3-1, 2-0 la pauză) în cele opt meciuri amicale disputate în această iarnă și va face sâmbăta viitoare ultima repetiție înainte de reluarea campionatului (1 martie), în deplasare cu colega de serie Olimpia Satu Mare.

Gloria Bistrița s-a impus vineri 14 februarie, pe Stadionul „Jean Pădureanu”, în fața divizionare secunde SC Bacău, cu scorul de 3-1 (2-0). Golurile „alb-albaștrilor” au fost înscrise de Marius Curtuiuș (8, 35) și Paul Colța (65), oaspeții reducând din handicap prin Hurdubei în minutul 63.

11-le de start al Gloriei: Oghinciuc – Țârcă, Hlinca, Chibulcutean, D. Sănmărtean – O. Bucur, R. Mărginean, Țegle, M. Chițu – Brumă, Curtuiuș. Pe parcurs au mai intrat Uilean, Matiș, Colța, D. Matei, Câmpean, Bolbos, Feher, Budăcan, Nalați, Al. Pop, Antonache.

Sport Club Bacău a evoluat în următoarea alcătuire: Petrariu – Luncanu, Lozneanu, Burcă, Miron – Dumitriu, Taban – Șchiopu, Cl. Tudor, Hurdubei – B. Ungureanu. Au mai jucat: Oltean – Sascău, Strugariu, Țuțu, Căinari, Predoiu, Husein, B. Rusu, Adăscăliței, Belecciu.

VEZI mai multe POZE de la amical

Bistrițenii vor juca două amicale în același timp

Gloria va întâlni sâmbătă 22 februarie, în deplasare, formația Olimpia Satu Mare (locul 8 în Seria 2 a Ligii a II-a). O echipă formată din jucătorii care rămân la Bistrița și fotbaliști de la tineret vor susține în aceeași zi un meci de verificare în compania formației Avântul Reghin (locul 8 în Seria 6 a Ligii a III-a).

Rezultatele de până acum în amicale: 2-0 cu FCM Baia Mare, 7-2 cu Unirea Jucu, 3-0 cu Arieșul Turda, 2-1 cu Bucovina Pojorâta, 1-1 cu Rapid CFR Suceava, 5-0 cu Sănătatea Cluj, 4-3 cu Unirea Tărlungeni, 3-1 cu SC Bacău.

Liga a II-a reîncepe în 1 martie cu runda a 15-a, atunci când Gloria va juca în deplasare cu FC Bihor Oradea.

Băcăuanii, fără victorie în ultimele șase amicale

Bilanțul cantonamentului echipei băcăuane în cantonamentul de la Băile Felix este de 3 înfrângeri (0-1 cu Honved Budapesta, 0-1 cu Național Sebiș și 1-3 cu Gloria Bistrița) și 3 egaluri (1-1 cu Olimpia Satu Mare, 0-0 cu Șoimii Pîncota și 1-1 cu MezÅ‘kövesd-Zsóry).

Sport Club Bacău va disputa ultimul joc de verificare dinaintea reluării campionatului pe 22 februarie, acasă, cu Petrotub Roman. O săptămână mai târziu, gruparea băcăuană va juca pe teren propriu, în cadrul etapei a 17-a a eșalonului secund, cu Rapid București.

Text și foto: Timp online
Info adițional: Horia ALEXOAE

Pe aceeași temă