Ion Moldovan a tras concluziile la final de prim cantonament: „A fost o perioadă foarte reușită”

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 17:01 Pregătiri, amicale
Ion Moldovan a tras concluziile la final de prim cantonament:**

CS Mioveni a terminat astăzi cantonamentul de la Poiana Brașov, iar antrenorul principal Ion Moldovan s-a declarat la finalul lui foarte mulțumit pe perioada petrecută la munte.

„A fost o perioadă foarte reușită, atât din punct de vedere al administrativ, hotel, cazare, masa, cât și al vremii. Am prins o perioadă frumoasă și benefică, am avut atât teren plat cât și variat pentru marea majoritate a antrenamentelor. Am vrut să jucăm și acele amicale pentru a-i vedea pe unii dintre jucătorii veniți în probe. Din păcate, terenul greu, cu zăpadă, nu ne-a dat posibilitatea să-i vedem în postura cea mai bună. Mi-am făcut totuși o impresie față de cei care au venit. Am dat și mai multe teste în această perioadă pentru a vedea de unde au plecat cu pregătirea și unde erau în momentul respectiv, teste în urma cărora ne-am făcut o impresie asupra capacității de efort a jucătorilor. Am făcut antrenamente tehnice, jocuri, plus multe antrenamente la sală.

Am vorbit cu băieții și sunt mulțumit de parcursul pregătirii fizice, iar la meciuri mi-a plăcut determinarea unora. Unii jucători au suferit datorită condițiilor meteo, dar au trebuit să facă față. Alergarea prin zăpada mare ne-a ajutat să dobândim forță dinamică și exlozivă în plus față de antrenamentele de la sală” a făcut, pentru site-ul oficial al clubului argeșean, o descriere a cantonamentului Ion Moldovan.

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 17:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă