Amicalul cu FC Voluntari a picat! Niculescu le-a dat liber jucătorilor până duminică

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 15:37 Pregătiri, amicale
Amicalul cu FC Voluntari a picat!** Niculescu le-a dat liber jucătorilor până duminică

Jucătorii echipei CSM Râmnicu Vâlcea au primit liber până la finalul săptămânii după ce amicalul de astăzi, de la ora 12:00, cu FC Voluntari a fost anulat din cauza vremii. În urma acestei decizii, Claudiu Niculescu a decis terminarea primului cantonament centralizat, cel ce s-a efectuat la propriul stadion. Duminică, vâlcenii vor pleca în Ungaria, la Gyula, acolo unde se vor pregăti până pe 14 februarie.

Managerul general al clubului oltean a declarat că, pentru a acoperi acest amical, se va căuta un alt adversar, însă jocul va avea loc la revenirea din țara vecină.

„Marți am discutat telefonic cu cei din conducerea clubului FC Voluntari și am căzut de comun acord să anulăm amicalul programat. Exista pericolul ca deplasarea lor la Râmnicu Vâlcea să nu se facă în condiții bune, din cauza zăpezii și a frigului din ultimele zile. În plus, mai era și riscul accidentărilor într-un meci jucat pe un teren acoperit cu gheață și zăpadă. După cantonamentul din Ungaria vom găsi o echipă contra căreia să jucăm încă un meci, în afara celui cu FC Olt, deja stabilit”, a anunțat, citat de csmrmvl.ro, Lucian Munteanu.

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 15:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă