Stângă: „În acest meci ne-am creat ocazii cât în tot turul de campionat”

Mihai Andries 23 Jan. 2014, 09:34 Pregătiri, amicale
Stângă:** „În acest meci ne-am creat ocazii cât în tot turul de campionat

Antrenorul Universității Craiova s-a arătat mulțumit de modul cum s-au comportat jucătorii săi în primul amical din Antalya. La finalul partidei cu Ravan Baku, Ovidiu Stângă a spus: „Venim după o săptămână grea. Ca și prime concluzii, după părerea mea a fost un test reușit, ne-am creat ocazii cât nu ne-am creat în tot turul. Dar lipsa de prospețime și-a spus cuvântul în fața porții. Am ratat ușor ocazii mari. Am jucat în formule noi, cu jucători noi, și acest lucru s-a văzut. Să termini 80% din acțiuni cu șut la poartă eu zic că este în regulă. Rămâne să ne concentrăm, să continuăm pe aceeași linie ca și pregătire fizică, pentru că numai așa putem să avem prospețime, luciditate și forță să marcăm”.

Singura nemulțumire a lui Stângă după partida cu azerii a fost accidentarea lui Sin: „Andrei Sin este singura pierdere în urma acestui meci, pentru că a simțit o durere la mușchi”. Cât despre evoluția lui Varga, antrenorul Universității a spus: „Dacian Varga a avut o evoluție bună, a făcut diferența în multe acțiuni, nu a avut forța necesară pe ultimii metri pentru a avea reușitele cu care a obișnuit fotbalul românesc”.

Stângă apreciază că seriozitatea proiectului îi va face și pe fani să vină în număr cât mai mare alături de echipă: „Promovarea se va juca pe teren, nu joacă numele, ci jucătorii care sunt pe teren și care trebuie să demonstreze că pot să promoveze. Cred că suporterii vor veni ușor-ușor lângă noi, suntem în creștere, suntem implicați într-un proiect serios și asta ne bucură pe toți, iar problema suporterilor o va rezolva numai timpul”.

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 23 Jan. 2014, 09:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă