Dumitru Moldovan a revenit ca președinte la Rapid

Marius ANGHEL 16 Oct. 2013, 13:06 Liga 2
Dumitru Moldovan** a revenit ca președinte la Rapid

Aflată într-un moment dificil al existenței sale și angrenată din plin în lupta pentru evitarea retrogradării, gruparea suceveană s-a întărit la nivelul staff-ului administrativ prin readucerea în structura de conducere a clubului a lui Dumitru Moldovan.

Acesta, a început practic munca la gruparea suceveană încă de la mijlocul săptămânii trecute, însă abia ieri a fost prezentat în vestiar, jucătorilor, de către președintele Consiliului de Administrație, Gabriel Clim. Moldovan va ocupa funcția de președinte executiv, urmând să fie liantul între jucători, staff-ul tehnic și acționariat.

„Am venit la Rapid să ajut, să-mi pun cunoștințele acumulate până acum în slujba clubului. Bineînțeles că, în situația actuală, obiectivul trasat echipei nu poate fi decât salvarea de la retrogradare. Eu însă garantez că ne vom pune pe picioare din mers, având promisiuni că se va redresa și situația financiară. Vreau ca într-o perioadă de timp rezonabilă să construim o echipă puternică la Suceava, astfel încât lumea să vină cu plăcere la stadion”, a declarat Dumitru Moldovan.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 16 Oct. 2013, 13:06 Liga 2
Pe aceeași temă