Pricop, pus pe liber!

Marius ANGHEL 02 Sep. 2013, 16:44 Pregătiri, amicale
Pricop,** pus pe liber!

Unul dintre cei mai talentați mijlocași brașoveni, Ciprian Pricop (22 de ani), plătește scump neseriozitatea de la antrenamente și jocuri. După ce în ultimii trei ani, Pricop a primit credit total din partea antrenorului Lazlo Balint și a fost titular indiscutabil la Unirea Tărlungeni, zilele trecute, jucătorul a fost anunțat că este liber să-și caute echipă.

„Îi mulțumim lui Pricop pentru tot ce a făcut la Unirea, dar concepțiile noastre despre performanță nu coincid, astfel că ne-am despărțit”, a spus Balint. Se pare că Pricop va ajunge la SC Bacău, echipă pregătită de Viorel Tănase și care va evolua tot în Seria I a Ligii a II-a.

Învinși de „șepcile roșii”

În ultimul amical al verii, Unirea Tărlungeni a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, meciul cu Universitatea Cluj, scor 1-3 (1-2). Golul formației brașovene a fost marcat de Sorin Marin. În acest meci, Balint nu l-a folosit pe atacantul Robert Elek, menajat după o ușoară accidentare. În schimb, în jocul cu U Cluj, la Unirea a debutat mijlocașul Cristi Marcăș, jucător care nu mai intra în vederile lui Nae Manea la Corona.

„Transferul lui Marcăș este aproape finalizat, avem acordul Coronei, acum rămâne să semnăm actele”, a spus Laszlo Balint.

Referitor la meciul cu U Cluj, antrenorul Unirii s-a declarat mulțumit doar de jocul din partea secundă. „Am început mai slab meciul, iar clujenii ne-au taxat greșelile din prima repriză. Jocul din partea secundă ne dă însă încredere și cred că lucrurile se vor așeza pe un făgaș normal”, a spus Balint.

Unirea: Iacob – Vlăsceanu, Radu Barbu, Tatarciuc, Dumbravă – Brujan, Toderașcu – Postolache, Liviu Nicolae, Sorin Marin – Lita. În partea secundă au mai jucat: Dărăbanț – Cristea, Iaru, Șerban, Dobrea, Bitez, Marcăș și Neculai, ultimul un mijlocaș central crescut de Dinamo, care va fi păstrat în lotul pentru Liga a II-a.

CSMS Iași sau Rapid CFR Suceava în prima etapă

Cu doar câteva zile înaintea startului oficial în Liga a II-a, cei de la Unirea Tărlungeni încă nu știu cu cine vor juca în prima etapă: CSMS Iași sau Rapid CFR Suceava! „Încă nu știm cu cine vom juca primul meci, dar noi trebuie să fim pregătiți pentru orice variantă. Cel târziu marți vom afla oficial de la FRF cu cine vom juca”, a spus Laszlo Balint.

Stadionul a fost omologat

Cei de la Unirea Tărlungeni au primit avizul FRF să dispute meciurile de pe teren propriu pe stadionul propriu.
Silviu Crângașu, oficial al Comisiei de Omologare a Federației Române de Fotbal, și-a dat acordul după inspecția de sâmbătă ca stadionul din Tărlungeni să fie omologat pentru cel de-al doilea eșalon.

„Chiar dacă mai sunt unele aspecte de pus la punct, am primit acceptul federației pentru a juca la Tărlungeni meciurile de pe teren propriu. Mai avem de lucru la stadion, dar lucrările sunt în grafic”, a declarat președintele Unirii, Szakal Andras.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 02 Sep. 2013, 16:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă