Rapid, victorie în fața puștilor de la Sporting!

Marius ANGHEL 16 Aug. 2013, 10:46 Pregătiri, amicale
Rapid,** victorie în fața puștilor de la Sporting!

Rapid CFR Suceava a bifat a patra victorie in seria meciurilor de verificare din aceasta vara, dupa ce s-a impus cu scorul de 3-2 (1-2) in fata divizionarei a treia Sporting Suceava. Jocul s-a desfasurat joi dupa-amiaza pe stadionul „Areni”.

Trupa de tineri a lui Mihai Gurita si-a asigurat un avantaj de doua goluri dupa jumatate de ora de la fluierul de start, in urma reusitelor semnate de Bagu si Vornicu. Revenit recent in lotul Rapidului, Maradona Chiriac a redus din handicap in minutul 43, dupa ce a transformat o lovitura de la 11 metri. Repriza secunda a apartinut formatiei antrenate de Marin Barbu. Dutica a restabilit egalitatea in minutul 67, iar Velescu a inchis tabela la 3-2 in ultimele secvente ale intalnirii.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

Rapid: Artenie – Cristescu, Velescu, Nastasiu, Spatar – Golofca, Stanescu, Fedorovici, Lutac – Chiriac, Negru. Au mai intrat: Pascal, Semeghin, Balan, Dutica, Ionesi, Sava, Ferariu, Apetri, Stoian si Costan.

Sporting: Afloarei – Longher, Kuruc, Vitu, Bagu – Vornicu, Gugianu, Gheorghiciuc, Lesanu – Cutas, Bilt. Au mai intrat: Bejenariu, Moldovan, N. Alexandru, C. Alexandru, Ioancea, Scutar si Antonesei.

In urmatorul meci amical, Rapid Suceava va primi vineri, de la ora 18:00, pe stadionul „Areni” vizita formatiei Bucovina Pojorata.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 16 Aug. 2013, 10:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă