CS Universitatea a cutreierat cu succes Ilfovul

Marius ANGHEL 12 Aug. 2013, 11:27 Pregătiri, amicale
CS Universitatea** a cutreierat cu succes Ilfovul

Echipa lui Lincar s-a impus în fața echipei din Liga a III-a, iar săptămâna aceasta se va afla în cantonament la Câmpina

După o scurtă prezență în Bănie, concretizată cu câteva antrenamente și un meci amical pe „Ion Oblemenco”, CS Universitatea Craiova a apucat din nou drumul pribegiei, iar sâmbătă dimineața și-a verificat potențialul cu o altă echipă din Liga a III-a.

Inter Clinceni a fost cea de-a doua adversară din județul Ilfov pentru echipa lui Erik Lincar, după CS Balotești. Oltenii s-ai impus destul de lejer, scor 3-1, după o prestație asemănătoare celei de acasă contra echipei Vișina Nouă.

În finalul primei reprize, Bardu a deschis scorul, fiindcă a fost vigilent la penalty-ul ratat de Dragalina, reluând simplu pe respingerea portarului. Imediat după pauză, avantajul s-a dublat datorită acțiunii personale spectaculoase și eficiente a lui Ganea, mai rapid decât 3 adversari și precis în fața porții. În formă la meciul disputat în localitatea ilfoveană, motivat poate și de postura de rezervă, Ganea a trimis din voleu la vinclu pentru 3-0 în minutul 64. La fel ca în meciul cu Vișina Nouă, CS n-a putut evita un gol de onoare al adversarilor, din rândul cărora a punctat A. Andrei, direct din lovitură liberă.

La începutul meciului, Erik Lincar avea pe teren jucătorii: Irimia – Vișan, Ljubinkovic, Scarlat, Velcovici – Pârvu – Precup, Dragalina, Sin, Bardu – Ivan. După pauză pe teren au mai fost și: I. Stancu, S. Stancu, Dragu, Oprița, Ad. Ionescu, Câju, Ganea. Tot ca la disputa de pe „Ion Oblemenco”, portarii au avut parte de câte o jumătate de oră între buturi, după Irimia apărând Brac și Roman.

Față de precedentele jocuri, noutățile au fosl Ștefăniță Stancu, un atacant de 19 ani care provine de la Școala de Fotbal Gică Popescu, și fundașul Vișan, fost la Delta Tulcea.

Alb-albaștrii așteaptă decizia de acceptare în Liga a II-a de la FRF din cantonamentul de la Câmpina, început de ieri și programat pentru toată săptămâna aceasta.

Mâine, de la ora 18, CS Universitatea va juca împotriva gazdelor de la CSM Câmpina, formație tot de eșalon trei, iar sâmbătă, înainte de revenirea în Bănie, adversară pentru alb-albaștri va fi o posibilă colegă de serie în Liga a II-a, Unirea Slobozia, într-un joc programat de la ora 10.30, la Brazi.

Articol scris de Cosmin STAICU

Marius ANGHEL 12 Aug. 2013, 11:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă