Farul a câștigat meciul „în familie” cu juniorii

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 11:09 Pregătiri, amicale
Farul** a câștigat meciul

Prima echipă a FC Farul a susținut, sâmbătă, pe terenul secund, un meci „în familie”, întâlnind două echipe de juniori, care i-au avut pe margine pe antrenorii Ion Constantinescu și Mihai Turcu.

În prima repriză, „marinarii” au jucat cu grupa 1995 (la care a evoluat portar George Curcă), iar după pauză cu grupa 1996. Și la prima echipă au fost folosiți însă mulți tineri din pepinieră. Scorul a fost 3-0 (1-0) pentru Farul „mare”, prin golurile lui Bumbac (șut din afara careului), Muscă (din pasa lui Pâslaru) și Pâslaru (a tras din careu, după un dribling). FC Farul (antrenor, Ion Răuță) a jucat cu: repriza întâi – Vl. Neagu – Băjan, Buzea, Bumbac, Nițescu – B. Nicola, Fuchs – Coteanu, Ghenciu, Ivanovici – Igiroșanu; repriza a doua – Dragnea – Popa, Năstase, Țabără, Bădașcă – Zdralea, Stavian, Tudor, I. Alexandru – Muscă, Pâslaru.

Adversarii au fost: repriza întâi – Curcă – Barba, Ianuși, Romașcanu, David – Sicrieru (Culețu), Burcea, Abdula, Naca – Dincă, Fl. Brașoveanu; repriza a doua – Nicolae – Meleandră, Erdal, Cioacă, Chiru – Zubere (Romașcanu), Suciu, Dinu (Bolojan), Gavrilă – Gogan, Beșleagă.

Confruntarea a fost arbitrată de Laurențiu Ciuchiță, Sebastian Stoianof și Marius Dumitru, care au folosit un sistem de comunicare cu bipuri, achiziționat cu 500 de euro.

În repriza a doua, după golul de 2-0, Muscă a avut și o reluare spectaculoasă (foarfecă din careu), care i-a stârnit admirația lui Mihai Turcu. „Face foarfecă din 6 m, se cunoaște că tatăl său a fost croitor!”, a glumit antrenorul.

„Pentru Farul prezenți / Să-i încurajăm pe băieți”

La partidă au fost prezenți și câțiva suporteri ai Farului, care au aprins și o torță și au scandat: „Totdeauna vom fi / Pentru Farul prezenți / Să-i încurajăm pe băieți”. În prelungiri, arbitrul Ciuchiță l-a eliminat, pentru două galbene, pe Erdal.

Sursa: Ziua de Constanța

 

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 11:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă