Mititelu are 21 de jucători înregistrați la Ligă! Dorel Stoica e cap de listă!

Mihai Andries 01 Jul. 2013, 12:24 Special
Mititelu are 21 de jucători înregistrați la Ligă!** Dorel Stoica e cap de listă!

CS Universitatea Craiova este noua echipă de fotbal pe care autoritățile locale o vor susține, echipă în care nu se va regăsi însă și Adrian Mititelu. Acesta a declarat că își va face propria echipă. Adrian Mititelu spune că ceea ce se întâmplă acum la Craiova este un abuz din partea celor care vor să înființeze o nouă echipă.

„Nu pot exista două echipe la Craiova. Acest CS Craiova nu are nicio legătură cu cel din anii 80. Ei încearcă să asocieze acest nume de fostul club.

La această oră sunt înregistrați 21 de jucători plus antrenorul la Ligă. Dacă mă lasă în pace primarul voi face treabă, ar trebui să realizeze ceea ce a promis în campania electorală. Eu sunt proprietarul de drept al stadionului Ion Oblemenco. Această lovitură care mi-a dat-o Primăria i-a pus pe posibilii investitorii să se retragă.

Vor mai veni șase jucători din afară cu care negociază direct Nicolo Napoli. Mai sunt Dorel Stoica, Robert Săceanu, Preda, Stoianof, Sorin Bușu… aceștia sunt cei mai cunoscuți. Avem șase jucători care au terminat junioratul la noi. Sunt încă trei jucători care nu au apucat să vină la Craiova, dar am negociat cu ei. Eu sper să fim în seria cu Bucureștiul, aș vrea să joc cu Rapidul.„, a spus Adrian Mititelu la Sport.ro

Mihai Andries 01 Jul. 2013, 12:24 Special
Pe aceeași temă