Quist a semnat prelungirea contractului cu ALRO!

Quist** a semnat prelungirea contractului cu ALRO!

Oficialii grupării ALRO Slatina vor conta, în stagiunea ce urmează, pe serviciile mijlocașului la închidere Cristopher Quist. Jucătorul de culoare a semnat un nou contract, pe o perioadă de un an de zile.

Titular în stagiunea recent încheiată, mijlocașul la închidere Cristopher Quist se afla la final de contract. Jucătorul de culoare, originar din Ghana, a semnat, în aceste zile, un nou contract cu gruparea slătineană. Înțelegerea a fost perfectată pe o perioadă de un an de zile. Fotbalistul de 23 de ani a ratat ultima parte a returului, acuzând probleme medicale la genunchi.

Acesta este în continuare nerefăcut în totalitate, însă până la demararea pregătirii, preconizată în prima parte a lunii iulie, va fi apt din punct de vedere medical. Cristopher Quist, care a evoluat, înainte de a ajunge la Alro Slatina, pentru FC Caracal, nu este singurul jucător de culoare din lotul echipei slătinene. În această vară, camerunezul ce evoluează pe postul de atacant, ultima dată la CSM Râmnicu Vâlcea, Christian N”Kongue a semnat cu ALRO Slatina un contract valabil pe două sezoane.

De asemenea, căpitanul de echipă, Cosmin Crușoveanu, a semnat, în această vară, prelungirea contractului. Fundașul central s-a înțeles cu oficialii clubului pe o perioadă de doi ani de zile. Printre jucătorii a căror înțelegere expira, dar căruia i s-a propus prelungirea, se mai află goalkeeper-ul Alex Bugiu, care, de asemenea, a semnat pe două sezoane. Oficialii clubului intenționează să transfere jucători în toate compartimentele, inclusiv pe postul de portar.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă