Bobar: „Suntem dezamăgiți, dar luptăm până la capăt!”

Mihai Andries 26 Apr. 2013, 10:04 Stiri
Bobar:**

Etapa a 21-a a Ligii a III-a aduce un derby ilfovean de o importanță capitală pentru lupta la promovarea în eșalonul superior. Ocupantele locurilor 2 și 3 din seria a III-a se duelează la Ștefănești, într-un meci al ultimei șanse pentru gruparea gazdă, care va întâlni de la ora 17 pe CS Afumați. Trecând peste orgoliile locale dintre cele două comunități ilfovene, partida de azi are o importanță majoră pentru Ștefănești, care nu mai poate face pași greșiți dacă vrea să nu piardă definitiv contactul cu liderul ACS Berceni.

Președintele executiv Cristian Bobar a mărturisit că este conștient de situația grea prin care trece echipa sa după eșecul neașteptat de la Domnești. „Suntem dezamăgiți de rezultatul nefavorabil din runda trecută, care a fost o surpriză neplăcută pentru echipa noastră. Eșecul de vinerea trecută a venit într-un moment total nepotrivit pentru Ștefănești, adică atunci când eram la două puncte de Berceni și puteam chiar face rocada cu un pic de șansă.” a declarat oficialul grupării ilfovene.

„Am pus cap la cap lucrurile în săptămâna care a trecut și am ajuns la concluzia că nu este totul pierdut și jocurile nu sunt făcute. Cât timp mai avem o șansă cât de mică, vom lupta până la capăt. Vom face tot ce ne stă în putință să nu mai facem pași greșiți până la finalul sezonului, sperând că Berceniul va mai face pași greșiți și vom putea recupera terenul pierdut, mai ales că ne avantajează și rezultatele din meciul direct cu liderul. Primul pas trebuie să îl facem azi și să câștigăm derbyul cu Afumați, mai ales că avem atuul terenului propriu. Știu că va fi un meci foarte greu, dar sunt optimist și ferm convins că vom ieși bine din această confruntare” a încheiat Bobar.

Vă reamintim că Bobar a venit la Ștefănești înaintea de începerea returului, după ce în tur s-a ocupat de destinele echipei AFCM Reșița. Alături de Ștefan Stana, președintele Berceniului, el este reprezentantul cluburilor de Liga a III-a în Comitetul Executiv.

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 26 Apr. 2013, 10:04 Stiri
Pe aceeași temă