FC Bihor a obținut a doua victorie în Antalya!

Marius ANGHEL 20 Feb. 2013, 14:59 Pregătiri, amicale
FC Bihor** a obținut a doua victorie în Antalya!

FC Bihor s-a impus marți seara, clar, cu scorul de 3-0, în fața formației de primă ligă din Kazakhstan, Zhetysu, în cel de-al patrulea joc amical pe care l-a disputat în cantonamentul din Antalya (Turcia).

La pauză scorul a fost egal, 0-0, iar golurile „roș-albaștrilor” le-au înscris Pușcaș, în minutul 65,  Mărkuș, în minutul 78, și Korudjiev, în minutul 90.

În minutul 65, Pușcaș a deschis scorul, cu o lovitură de cap din 6 metri, în urma unei centrări venite de la Vasilache. În minutul 78, Adrian Mărkuș a făcut 2-0, după o lovitură liberă de la 18 metri.

În fine, scorul final, 3-0, l-a stabilit bulgarul Korudjiev, în minutul 90, după ce a insistat la o minge și a înscris din unghi.

Antrenorul Marian Pană a început jocul în formula: Popescu – Coroian, Lazăr, Țoca,  Vădrariu – Florean, Mihalache, Vasilache, Bic – Ov. Popa și Pușcaș.  Pe parcurs au mai fost indroduși însă și: Tînc, Selagea, Korudjiev, Tîrnăcop, Chețan, Sorian, Mărkuș, Petrache și Fl. Pop.

În următorul meci din cantonamentul din Antalya, joi, de la ora 15.30, FC Bihor va întâlni echipa de liga a III-a din Germania, TSV Buchbach.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 20 Feb. 2013, 14:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă