Rapidul a smuls un egal din amicalul cu FC Pojorâta!

Marius ANGHEL 07 Feb. 2013, 14:08 Pregătiri, amicale
Rapidul a smuls un egal** din amicalul cu FC Pojorâta!

Grupările Rapid Suceava și FC Pojorâta au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat ieri după-amiază, la Vatra Dornei. Gruparea de Liga a IV-a a intrat la pauză în avantaj grație autogolului semnat de căpitanul Rapidului, Florin Plămadă, în vreme ce alb-vișinii au echilibrat balanța în minutul 75 prin Nuțescu, fotbalist venit în probe de la Kosarom Pașcani.

„Ceferiștii” puteau obține victoria pe final, numai că Homneac a irosit o lovitură de pedeapsă în minutul 80. Antrenorul Ovidiu Murariu spune însă că nu este îngrijorat de remizele înregistrate în ultimele două meciuri amicale, cu Minerul Iacobeni și FC Pojorâta.

„N-avem de ce să ne facem griji, deoarece aceste jocuri s-au disputat în condiții de iarnă, pe fondul oboselii acumulate de jucătorii noștri, care efectuează câte trei antrenamente zilnic în stagiul de pregătire de la Poiana Negri. În plus, în aceste meciuri am suferit și la capitolul omogenitate, deoarece am dorit să vedem la lucru pe toți jucătorii veniți la echipă în intersezon”, a declarat tehnicianul rapidist.

Rapid a început partida în alcătuirea Zăvoi – Doboș, Fl. Plămadă, Sava, Semeghin – Chișu, Nuțescu, Căinari, Călugăru – Negru, Caragea. Pe parcursul meciului au mai intrat Preda, Velescu, I. Plămadă, Bălan, Apetrei, Arotăriței, Spătar, Sumanariu, Homneac, Moldovan, Luțac, Vornicu și Cerlincă.

În următorul joc de pregătire, Rapid își va măsura forțele cu concitadina Sporting. Partida va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 12.00, la baza de pregătire a alb-verzilor din Sfântu Ilie.

Rapidiștii testează alți patru jucători

Începând de ieri, se antrenează sub comanda antrenorilor Ovidiu Murariu, Bogdan Tudoreanu și Ion Buzoianu și doi jucători în vârstă de 21 de ani, proveniți de la gruparea de Liga a III-a Kosarom Pașcani, este vorba de mijlocașul central Ionuț Nuțescu și mijlocașul dreapta Marius Călugăru. Cei doi au fost testați în partida cu FC Pojorâta, Nuțescu izbutind chiar să înscrie unicul gol al Rapidului în meciul său de debut la formația suceveană.

Aseară, alți doi fotbaliști erau așteptați să se alăture lotului sucevean. Ei sunt Marian Găldeanu, 23 de ani, un mijlocaș central care a trecut în cariera sa pe la Unirea Alba Iulia și Ovidiu Murariu, tot de 23 de ani, fundaș central format la Școala de Fotbal „Gică Popescu”, dar legitimat ultima oară la Chindia Târgoviște.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 07 Feb. 2013, 14:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă