Cătălin Barbu: „Așteptăm verdictul de la comisii!”

Mihai Andries 21 Nov. 2012, 10:47 Campionat
Cătălin Barbu:** „Așteptăm verdictul de la comisii!

Managerul general al echipei FC Argeș, Cătălin Barbu nu renunță la ideea obținerii unei victorii la masa verde în disputa cu cei de la Corona Brașov. Oficialul echipei din Pitești a recunoscut că indiferent de verdictul de la comisii rămâne cu regretul că jucătorii lui Crivac nu s-au impus în acest meci pe teren.

Cum a fost meciul cu echipa din Brașov?

– Consider că noi am făcut un meci foarte bun și am tratat jocul așa cum trebuia. Am avut și un start foarte bun de joc și am reușit să deschidem scorul foarte repede. Am avut apoi ocazii bune de a marca, dar din păcate nu am reușit să punctăm atunci când a trebuit și apoi am plătit pentru erorile echipei noastre.

Cât de mult conta marcarea unui al doilea gol?

– Consider că atunci aveam șanse foarte mari să obținem toate cele trei puncte pentru că așa aveam un culoar bun către primele locuri. Eu cunosc foarte bine valoarea acestei echipe și a acestor jucători și știu fiecare în parte ce poate. De aceea susțin că dacă învingeam eram foarte aproape de a veni între primele echipe din clasament.

Cum vi s-a părut Corona?

– Nu pot să spun că sunt o formație bună sau slabă. Nu fac asemenea considerații și nici nu este treaba mea să comentez evoluția adversarilor. Eu știu doar faptul că noi i-am avut în mână și că din cauza neatenției echipei noastre nu am reușit să învingem

Cu toate acestea vă mulțumește jocul?

– Pot să spun că jocul echipei a fost unul bun, dar până la urmă ce importanță mai are că am jucat bine? Dacă nu am adunat punctele prea puțin mai contează acest aspect. Atunci când se va trage linie nu va ține nimeni cont de faptul că noi am avut foarte multe ocazii mari de a marca pe care le-am ratat.

Care mai este situația contestației depuse înainte de meci?

– Am depus o contestație pentru că din câte se pare jucătorul Mădălin Martac face obiectul unui transfer neregulamentar, venind de la o echipă din Liga a IV-a din Brașov. Cazul se va judeca la Comisiile de la Federație și o să vedem și noi care va fi verdictul. Din hârtiile pe care le-am studiat se pare că avem șanse să câștigăm, dar nu pot să dau eu verdictul final.

Ar pica bine o victorie la masa verde?

– Consider că ar pica foare bine pentru noi, dar trebuie să fim onești și să spunem că și un succes cu 3 – 0 nu mi-ar șterge din dezamăgirea de a nu fi putut învinge noi pe teren.

Sursa: FC Argeș

Mihai Andries 21 Nov. 2012, 10:47 Campionat
Pe aceeași temă