FC Bihor victorie la limită în amicalul de la Gyula

Mihai Andries 19 Nov. 2012, 11:58 Pregătiri, amicale
FC Bihor victorie la limită în amicalul de la Gyula

Profitând de pauza creată în acest sfârșit de săptămână de campionat, acolo unde a avut etapă liberă, formația de fotbal fanion a județului, FC Bihor, s-a deplasat vineri până în Ungaria, la Gyula, acolo unde a întâlnit, într-un joc amical, formația locală.

La capătul unui meci bun de verificare, orădenii s-au impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat în repriza a doua, de Mădălin Popa, în minutul 75.

Antrenorul Claudiu Niculescu a folosit în acest joc două echipe diferite. Astfel, în prima repriză i-a trimis în teren pe: Popescu – Zanardini, Petrache, Tânc, Lupu – Fl. Pop, Tîrnacop, Florean, Sorian – Bic și Pușcaș.

În partea a doua pentru FC Bihor au jucat: Pogacsics – Zanardini, Matei, Ionescu, Tîrnacop – Korudjiev, M. Popa, Selagea, Ov. Popa – Sulea și Mărkuș.

FC Bihor va disputa următorul joc în campionatul Ligii a II-a, la sfârșitul săptămânii viitoare, în deplasare, la Arad, cu UTA. Ultimul joc de pe teren propriu din acest an și, totodată, ultima partidă din acest tur, „roș-albaștrii” o vor avea pe 1 decembrie, cu ACS Poli Timișoara.

 

Sursa: FC Bihor

Mihai Andries 19 Nov. 2012, 11:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă