FC Zalău, în căutarea primelor puncte

14 Sep. 2012, 09:52 Stiri
FC Zalău, în căutarea primelor puncte

Eșecurile survenite în primele două etape au învolburat apele la FC Zalău, mai ales că „alb – albaștrii” sunt pe penultimul loc în clasament. Tocmai de accea elevii pregătiți de Marius Pașca sunt forțați să obțină un rezultat pozitiv, dar și pentru a-și îndeplini obiectivul trasat de conducere: minim șapte puncte în trei partide.

Însă, adversara echipei zălăuane, este tocmai Unirea Dej, formație care i-a pus atâtea probleme, atât în meciurile de acasă, cât și în cele din deplasare. Ultimul exemplu a fost în sezonul trecut, când zălăuanii au cedat la limită la malul Someșului, după o partidă în care brigada de arbitri și-a spus și ea cuvântul în rezultatul final. Tocmai de aceea, președintele lui FC Zalău se teme de meciul de vineri. „Am avut două meciuri mai ușoare, dar din păcate nu am reușit să obținem nici un punct. Meciul de la Dej va fi foarte greu, mai ales că acolo am avut tot timpul probleme și în privința arbitrajului. Jucătorii trebuie să demonstreze că într-adevăr se poate. Aceasta este menirea lor să joace fotbal, altceva nu au de făcut”, ne-a declarat Ioan Morar.

Pentru meciul de vineri, tehnicianul Marius Pașca va avea tot lotul la dispoziție, motiv pentru care se gândește chiar la o victorie. „Ne așteaptă un meci greu la Dej, dar mergem să jucăm și de ce nu să câștigăm. Sper să le imprim jucătorilor aceeași mentalitate pe care au avut în returul campionatului trecut. Ușor, ușor ne vom intra în ritm și important să fie liniște la echipă. Pentru meciul de vineri avem tot lotul la dispoziție și am convingerea că ne vom reveni”, ne-a mărturisit Marius Pașca.

În meciul de vineri, tehnicianul lui FC Zalău îl va avea ca adversar pe Ioan Gurzău, șimleuanul care ocupă funcția de președinte al echipei de pe Someș. Cei doi au colaborat la FC Silvania, când Marius Pașca a pregătit echipa de sub Măgură.

„Sper să rămân cu aceleași amintiri plăcute și după meciul de vineri. Am avut rezultatele bune la Șimleu, împreună cu domnul Gurzău, cu conducrea și cu jucătorii. Îi urez baftă la noua sa echipă și cred că va reuși o treabă bună, de vreme ce are experiență în domeniu”, a încheiat Marius Pașca.

Referitor la adversara de vineri a lui FC Zalău, să spunem că este neînvinsă după primele două etape. Dacă în prima rundă, dejenii au remizat cu Seso Câmpia Turzii, în etapa a doua, formația de pe Someș a dat lovitura pe Cluj Arena și s-a impus în fața celor de la Sănătatea Cluj, printr-un gol marcat în ultimul minut de joc.

Sursa: Sportul Sălăjean

14 Sep. 2012, 09:52 Stiri
Pe aceeași temă