Murariu, vechiul și noul antrenor al Rapidului din Suceava

Liga2.ro 07 Sep. 2012, 19:08 Campionat
Murariu, vechiul și noul antrenor al Rapidului din Suceava

Tehnicianul a confirmat tratativele, însă, de această dată, vrea ca înțelegerea sa cu Rapid să fie pusă pe hârtie, pentru a evita o nouă situație neplăcută precum cea înregistrată în urmă cu două săptămâni, când a fost forțat să plece de pe banca tehnică pentru a-i face loc lui Marin Barbu. „Am avut discuții cu conducerea clubului și sper ca acestea să se concretizeze. Am început o muncă la această echipă și aș vrea să o duc la bun sfârșit. În perioada de pregătire m-am bazat pe cuvântul conducerii și s-a profitat oarecum de această situație. Acum vreau însă să preiau echipa în niște condiții clare”, a declarat Ovidiu Murariu.

Antrenorul a evitat însă să spună dacă va lua sau nu loc pe banca tehnică a gruparii rapidiste la meciul de sâmbătă cu FC Botoșani. „Aștept să am o nouă discuție clară cu conducerea clubului”, a spus Murariu.

Ca o ironie a sorții, Ovidiu Murariu a fost forțat să plece de la Rapid, chiar în timpul unei ședințe tehnice în care pregătea amicalul cu Botoșani din urmă cu două săptămâni, pierdut de a „ceferiști” cu 0-2. „A fost un mic scurtcircuit la echipă. Asta ar însemna că trebuie să mai facem doar partea finală a antrenamentului pe care îl facem atunci pentru meciul cu Botoșani. Restul e pregatit”, a spus în glumă tehnicianul.

Sursa: Gazeta de Suceava

Liga2.ro 07 Sep. 2012, 19:08 Campionat
Pe aceeași temă