Stana: „Am vrut să îl aducem pe Mitică Dragomir la LPF2. Văd că nu se vrea și e normal să dau și eu înapoi”

Mihai Andries 25 Jan. 2015, 21:07 Special
Stana:**

Ștefan Stana, președintele celor de la ACS Berceni și conducătorul de club care a venit cu propunerea ca Dumitru Dragomir să preia șefia LPF2, a spus, în direct, la Sport Total FM, că nu mai este interesat la fel de mult acum de o schimbare, el fiind dezamăgit de faptul că nu este sprijinit de ceilalți colegi din Comitetul Executiv.

„Am avut această inițiativă de a încerca să-l aducem pe Mitică Dragomir ca președinte al LPF2. Văd că unii dintre colegii mei tergiversează anumite lucruri și anume stabilirea unei Adunări Generale. Eu nu am avut niciun interes personal. Din acest moment, pe mine nu mă mai interesează acest subiect. Să facă de acum ce vor. Am încercat prin această propunere să urnim o locomotivă ce este foarte greu de urnit. Acest lucru nu poate să o facă decât un om care a mai trecut prin asta, nu o poate face oricine.” a declarat Ștefan Stana în emisiunea „Fotbal la matineu”.

„Am tot așteptat să avem un dialog pe această temă. Văd că nu se vrea și e normal să dau și eu înapoi. N-a avut loc nici adunarea președinților, n-a existat o convocare în acest sens. Nici măcar Comitetul Executiv a Ligii 2 nu a fost convocat. Unii dintre colegii mei s-au pronunțat că ar fi un interes personal. Nu știu ce interes personal ar fi putut fi. Nu putem să-i subminăm autoritatea lui Auraș Brașoveanu. El este încă președinte. Eu am încercat să vorbesc cu el, să-i spun că, fiind încă tânăr, ar fi fost bine să stea lângă Mitică Dragomir vreo 2-3 ani pentru a învăța ce trebuie să facă. Probabil că cineva a intervenit în această situație, spunând că nu e bine… Nu știu ce să cred”, a mai adăugat oficialul ilfovean

Mihai Andries 25 Jan. 2015, 21:07 Special
Pe aceeași temă