E OFICIAL! CFR Timișoara a revenit în Liga 2!

17 Aug. 2009, 16:00 Special
E OFICIAL!** CFR Timișoara a revenit în Liga 2!

 Comitetul de Urgență al FRF a decis astăzi revenirea echipei CFR Timișoara în Liga a doua, ca urmare a retrogadării de săptămâna trecută a lui ACU Arad.

 

Gruparea timișoreană a fost aleasă pe baza poziției în clasamentul final de anul trecut, ținând cont și de solicitarea echipei care și-a exprimat dorința de a evolua și în acest sezon în Liga 2.

 

Iată mai jos comunicatul emis astăzi de FRF:


Urmare o hotărârii Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal, care vineri 14 august 2009 a decis retrogradarea echipei de seniori a clubului FC ACU Vasile Goldiș Arad în categoria imediat inferioară (art.60.1.c din R. D.), Comitetul de Urgenta al FRF a luat luni 17 august a.c., în conformitate cu dispozițiile art.36 din Statutul FRF, art. 14 și art.20 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice, următoarea hotărâre:

 

– S-a luat act de retrogradarea echipei FC ACU Vasile Goldiș Arad în categoria imediat inferioară, respectiv, din Liga a 2-a în Liga a 3-a;

– S-a constatat că, în conformitate cu clasamentul final al ediției precedente a campionatului Ligii a 2-a, are dreptul să ocupe locul vacant gruparea FC CFR Timișoara, această echipă solicitând în scris acest lucru;

 

– În consecință, a aprobat ocuparea respectivului loc vacant de către FC CFR Timișoara, care va activa astfel în sezonul 2009-2010 în campionatul Ligii a 2-a, seria a II-a.

 

Rămâne de văzut ce măsură a adopta FRF în privința formației Gloria Buzău, care riscă o a doua neprogramare în campionat și ce decizii se vor lua în consecință. Conform patronului Gheorghi Zotic, echipa sa, FCM Târgoviște, va juca în Liga a II-a, iar CS Otopeni va fi mutată în seria I, anunțul oficial urmând să fie făcut mâine.

 

Numai pe www.liga2.ro vei afla primul ce va decide FRF!

 

Articol scris de Fechită Bogdan Andrei

17 Aug. 2009, 16:00 Special
Pe aceeași temă