Scăpată pentru moment de faliment, „U” Cluj și-a anunțat noul staff tehnic. Cine îi ia locul lui Mihai Teja

Marius ANGHEL 15 Apr. 2016, 13:07 Seria 2

După ce joi a aflat că a scăpat din nou de faliment, cel puțin până pe 26 mai, Universitatea Cluj va continua să ducă la final acest sezon de Liga 2 din care au mai rămas nouă etape din play-out și a numit și noul staff tehnic. Cum Mihai Teja și-a anunțat demisia după jocul de sâmbătă trecută, 0-0 cu Unirea Tărlungeni, declarând că nu va reveni asupra deciziei sale indiferent dacă se intră sau nu în faliment, conducerea lui „U” a fost nevoită să numească un nou antrenor pentru finalul sezonului.

Noul staff tehnic al Universității va fi compus din Zsolt Lorant Szilagyi (foto mic, în dreapta), Ovidiu Sărmășan și Mihai Nădăban. „Universitatea Cluj și Mihai Teja au încetat, azi (n.r. – 14 aprilie), raporturile contractuale, îi mulțumim lui Mihai pentru extraordinara muncă depusă și, în același timp, îi urăm succes pe mai departe. De pregătirea „studenților” se vor ocupa Zsolt Szilagyi și Ovidiu Sărmășan, împreună cu Mihai Nădăban, antrenorul cu portarii. Le urăm succes noilor noștri antrenori și suntem convinși că ne vom bucura împreună de multe rezultate pozitive!”, e specificat în comunicatul clubului.

Între timp, administratorul judiciar al Universității Cluj, Marieta Anastasescu, a declarat că negociază cu firma Nilor Group și este încrezătoare că se va finaliza cu o vânzare a pachetului de acțiuni.

Universitatea Cluj are programat următorul meci în Liga 2 sâmbătă, de la ora 11:00, la Satu Mare, cu Olimpia. „U” se află pe locul 2 în play-out-ul Seriei a II-a, cu 17 puncte, cu 3 mai multe față de Olimpia.

Marius ANGHEL 15 Apr. 2016, 13:07 Seria 2
Pe aceeași temă