Testul de la Pâncota, ultimul înaintea plecării UTei în cantonament

Marius ANGHEL 28 Jul. 2015, 17:33 Pregătiri, amicale
Testul de la Pâncota,** ultimul înaintea plecării UTei în cantonament

Roland Nagy anunța, la sfârșitul amicalului de sâmbătă cu Ripensia, câștigat la limită, scor 1-0, că după întâlnirea cu Șoimii Pâncota se pregătește să tragă o nouă linie. Cele două divizionare secunde arădene sunt față în față mâine seară, de la 18:30, pe arena din Podgorie.

Cristi Păcurar, unul din secunzii lui Roland Nagy, a prefațat confruntarea: „Un nou test pe un fond de pregătire specifică perioadei, noi, ca și până acum, rulăm toți tinerii și băieții pe care îi cunoaștem mai puțin. E ultimul meci înaintea plecării în cantonament, nu ne interesează decât să ne atingem scopul și să fie un antrenament bun. Ca și nivel, adversarul e primul de la liga a doua din România, am mai jucat cu liga a doua Ungaria, cu liga a treia și a patra, sperăm să vedem lucruri bune la nou-veniți, la tineri, să continuăm pe drumul început destul de bine, să construim ce vrem până la prima etapă, un nivel bun”.

Cele două echipe au o singură confruntare la activ, cea din Cupa României, sezonul trecut. După 1-1 la finalul timpului regulamentar de joc, Șoimii s-a impus atunci cu 3-1, marcând golurile decisive în prelungiri. Păcurar e de părere că nu e cazul de orgolii: „Jucăm cu o concitadină, ne bucurăm că Aradul are două reprezentante în Liga a II-a, e păcat că nu avem mai multe în Liga a III-a. Noi urmărim ceva, ei, la rândul lor, urmăresc ceva. Important e să nu fie accidentări, can-can-urile și balcanismele nu ne interesează”.

Programul meciurilor amicale ale UTA-ei: teste cu trei divizionare secunde

Până acum, UTA a disputat patru meciuri de verificare: 1-0 și 1-1 cu Grosics Akademia Szeged, 2-1 cu Național Sebiș și 1-0 cu Ripensia Timișoara. Conducerea clubului a definitivat programul pentru următoarele etape ale perioadei de pregătire a campionatului 2015-2016.

Miercuri, 29 iulie, ora 18:30
Șoimii Pâncota – UTA (la Pâncota)

Sâmbătă, 1 august
Plecarea în cantonamentul din Austria (Mallnitz)

Luni, 3 august
SC Landskrone – UTA

Marți, 4 august
SV Villach – UTA

Marți 11 august
Triunghiular: UTA + SV Spittal + o echipă din Italia

Joi, 13 august
Întoarcerea din cantonament

Duminică, 16 august
UTA – FC Caransebeș (ora 11:00, Sînnicolau Mic)

Miercuri 19 august
Luceafărul Oradea – UTA

Duminică 22 august
UTA – Metalul Reșița (ora 11:00, Sînnicolau Mic sau Motorul)

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 28 Jul. 2015, 17:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă