Marțian: „Ce mai zic fanii acum? Avem echipă de promovare!”

Marius ANGHEL 28 Jul. 2013, 15:44 Seria 2
Marțian:**

Reunirea „Bătrânei Doamne” (echipa de liga a doua, nu formația pregătită de Francisc Tisza) părea că l-a luat prin surprindere pe finanțatorul clujean. Acesta s-a arătat surprins în primă fază de acțiunea demarată de Giovanni Catanzariti, însă după câteva zile și-a schimbat discursul.

„Bineînțeles că știam că ne vom reuni, știam ce jucători avem dar nu puteam să spun nimic. Asta deoarece situația cu cei de la FC Argeș nu era încă lămurită și nu doream să se știe de ei. Dar am fost în permanență în cunoștiință de cauză. Era normal ca Giovanni să se ocupe mai îndeaproape de această reunire, pentru că el se află la Arad, iar eu sunt – încă – în Franța”, a declarat Adrian Marțian.

Într-adevăr, acesta are partea sa de dreptate, având în vedere că la pregătirile UTA-ei se află jucătorii de la FC Bihor și FC Argeș pe care acesta i-a anunțat de mai mult timp în curtea grupării arădene.

Chiar dacă Gio se aștepta ca partenerul său să sosească aseară la Arad, acest lucru nu se va întâmpla. „Duminică sau luni voi ajunge cu siguranță și vom pune toate lucrurile la punct. Sunt curios ce mai zic fanii acum, când ne-am reunit și avem acești jucători. Sunt fotbaliști de prima ligă la Arad acum, așa cum am promis, vom face echipă de promovare. Am mai spus-o și o repet, dacă tot am intrat în horă, o să continui să joc și o voi face în stil mare. Vom face un lot valoros și vom promova!”, a decretat Marțian.

Adrian Falub este așteptat de către fostul coleg de școală luni la Arad, pentru a se continua discuțiile legate de formarea lotului cu care se dorește atacarea noului sezon.

Întrebat fiind de plata datoriilor, lucru care îi deranjează cel mai mult pe fani, Marțian a punctat: „Vor fi plătite și acelea, stați liniștiți. Dar dacă cineva are bani acum și vrea să le plătească mai repede, eu aștept să vină și să o facă. Mă așteptam ca domnul Țucudean, fiind un arădean și un utist, să vină alături de mine și Gio și să ajute UTA. Nu am înțeles de ce a pus condiția ca ori el, ori noi să fim la club și nu să conlucrăm. Nu înțeleg de ce nu m-a sunat, să avem o discuție și să vedem cum putem să ne ajutăm reciproc și să facem o echipă bună la Arad”.

În final, omul de afaceri clujean a punctat că aducerea unor fotbaliști de la Ajaccio este încă în discuții, dar au apărut unele dificultăți. „Nu e chiar atât de ușor, mai întâi trebuie să vedem de ce fotbaliști se pot ei despărți și pe ce posturi avem nevoie noi. Deocamdată nu știm exact, dar lucrăm și la această variantă”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 28 Jul. 2013, 15:44 Seria 2
Pe aceeași temă