Geolgău: „Noi suntem urmașii clubului înființat în 1948”

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 17:56 Seria 2
Geolgău:**

Directorul general al CS Universitatea Craiova, Gheorghiță Geolgău, a explicat, într-o conferință de presă organizată astăzi, de ce gruparea pe care o conduce este continuatoarea clubului înființat în 1948. Oficialul oltean a vorbit și despre ideea fuziunii cu FCU, vehiculată în ultima vreme.

„Deocamdată suntem două societăți diferite, chiar dacă echipele au aceleași culori și pretind că sunt urmașa clubului născut în 1948. Noi avem o asociere cu clubul-mamă, pentru palmares, culori și siglă. Domnul Andrici a înaintat o propunere către Adrian Mititelu, în luna noiembrie, din partea cealaltă nu am primit vreo adresă sau vreun telefon în acest sens. Îl cunosc pe Marin Condescu de 20 de ani, dar nu cred că de dânsul depinde vreo eventuală contopire a cluburilor. Le transmit totuși celor de la FCU să nu mai dezinformeze lumea. Marcel Iancu a spus că le-am sechestrat autocarul, să-i fie rușine! Dacă nu interveneam noi să asigurăm degajarea zăpezii, autocarul FCU era și acum la stadion”, spune Geolgău.

Despre o posibilă fuziune a celor două Universități au vorbit și antrenorul echipei, Ovidiu Stângă, și mijlocașul Mihăiță Pleșan.

„Numai timpul poate rezolva problema unificării celor două echipe. Mi-aș dori o singură echipă, foarte puternică, la Craiova, m-aș da la o parte imediat dacă aș știi că se poate întâmpla asta”, a spus Stângă.

„Eu mi-aș dori să fie o singură echipă mare și frumoasă, dar lucrurile sunt complicate, timpul le va rezolva, probabil. Până atunci, ar fi bine să promoveze ambele echipa din Craiova”, a declarat Pleșan.

Articol scris de Cosmin STAICU

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 17:56 Seria 2
Pe aceeași temă