Velcea: „Am început poate prea repede să vorbim de Liga I”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 19:24 Campionat
Velcea:**

ACS Poli nu a reușit să treacă de CS Mioveni pe teren propriu, scor 0-0, și rămâne fără succes în retur după un joc modest. Tehncianul Valentin Velcea consideră că jucătorii săi încă nu au o încredere mare în forțele proprii și recunoaște că scorul final e echitabil.

„Am avut o oportunitate foarte bună de a urca pe primul loc, din păcate nu am reușit în acest moment. Cursa continuă, eu spun că sunt în grafic. De aceea fotbalul e atât de frumos, nu știi ce te așteaptă. N-a fost atât de clar jocul nostru, trebuie să ne îndreptăm atenția spre ce e de făcut. Vom analiza și vom vedea ce e de făcut mai departe. Ne lipsește convingerea că putem atinge obiectivul propus”, a declarat Velcea.

„Au fost mingi aruncate. În ultimile cinci minute am schimbat tactica, trebuia sa sărim peste apărare. Cu puțină atenție puteam să înscriem un gol. Nu pot să spun că sunt mulțumit sau nemulțumit. Suntem în grafic. Rezultatul e echitabil. Nu e mult, cinci puncte prin conjunctura rezultatelor. Sincer voiam să nu pierd cu UTA și să bat Mioveniul, am făcut invers. Încrederea pe care o au jucătorii în ei e prea mică, trebuie o încredere mai mare. Campionatul se joacă, ne continuăm drumul. Există această interferență în etape, e greu să-ți găsești ritmul. La meciul acesta cei care au intrat au adus un plus, de altfel ca efort toți au fost un plus dar s-au făcut erori. Și pe degajările noastre s-au creat ocazii”, a mai spus antrenorul lui ACS Poli.

Pentru timișoreni urmează acum o nouă pauză în campionat deoarece Alba Iulia s-a retras.

„Deocamdată nu am realizat nimic. Un loc 2 la mijlocul campionatului. Toți ar trebui să avem răbdare. Am început poate prea repede să vorbim de Liga I. După ce vom trece de acest campionat și vom ajunge unde ne dorim vom avea”, Valentin Velcea, antrenor ACS Poli

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

 

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 19:24 Campionat
Pe aceeași temă