„Suntem continuatorii clubului ALRO, cu toate drepturile”

22 Jul. 2012, 12:28 Campionat

Președintele noii echipe FC Olt Slatina, Gheorghe Constantin susține că problemele fuziunii au fost rezolvate, iar echipa este continuatoarea fostei ALRO Slatina, care s-a desprins de clubul sportiv din localitate. În schimb, gruparea din Piatra Olt se va desființa, cel mai probabil.

„€œLa Slatina e liniște, s-au rezolvat problemele mai grele. Echipa e în pregătiri la Poiana Brașov. Am încredere că antrenorul a făcut o selecție bună. A avut la dispoziție 45 de jucători, a oprit 18 și lotul a mai fost completat cu jucători din alte părți, până la 25 de fotbaliști. A fost o desprindere din clubul-mamă, care avea mai multe secții. Secția de fotbal se va numi FC Olt Slatina. E o continuare a clubului ALRO, cu toate drepturile. Se va juca pe stadionul 1 Mai”, a declarat Gheorghe Constantin, în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea „ÂœFotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima.

„ÂœEchipa din Piatra Olt nu se va înscrie, pentru că la ora aceasta nu mai sunt decât vreo șapte a€“ opt jucători legitimati acolo. În mod sigur, aceștia își vor căuta alte echipe”, a mai spus fostul președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Sursa: Sport Total FM

22 Jul. 2012, 12:28 Campionat
Pe aceeași temă