„Șoimii” încep play-out-ul cu două deplasări: „Ar putea fi un avantaj, parcă ne exprimăm mai bine afară”

Marius ANGHEL 29 Mar. 2015, 19:11 Campionat

Dacă ar fi câștigat împotriva Mioveniului și nu ar fi terminat pe ultima poziție în clasamentul ligii secunde (seria de Vest), pâncotanii ar fi avut parte de un alt program în play-out-ul ce începe weekendul următor. Dacă prima etapă ar fi jucat oricum în deplasare, a doua ar fi avut meci pe teren propriu, însă acum pe „alb-negrii” îi așteaptă două confruntări pe terenuri străine. Mai întâi la Caransebeș și apoi la Oradea.

„E pe undeva bine că se întâmplă așa, căci putem îmbunătăți gazonul nostru în această perioadă. Dacă avem teren bun, jucăm altfel, băieții pasează din ce în ce mai bine, păcat că nu reușim să aducem cât mai mulți oameni în atac. Apoi, am observat că în deplasare parcă ne exprimăm mai bine. Cu aceste două jocuri  de afară, echipa poate să își regleze din automatisme, iar dacă obținem măcar o victorie suntem salvați. Dacă batem la Caransebeș se schimbă totul, la fel și dacă învingem la Oradea. Facem tot posibilul să evităm locul zece sau în cel mai rău caz să câștigăm barajul și să ne menținem în Liga a 2-a”, a punctat Ionuț Popa la finalul disputei cu Mioveniul, încheiată cu succesul argeșenilor cu 1-0.

Șoimii Pâncota începe play-out-ul de pe ultimul loc, cu doar 15 puncte. Această poziție îi duce la barajul pentru evitarea retrogradării.

Vezi programul și clasamentul pe care Șoimii Pâncota îl va avea în play-out

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 29 Mar. 2015, 19:11 Campionat
Pe aceeași temă