Silviu Dumitrescu: „Am spart ghinionul”

17 Sep. 2011, 19:09 Campionat
Silviu Dumitrescu:**

Chindia Târgoviște a obținut sâmbătă prima victorie pe teren propriu în actualul sezon al Ligii a II-a. După 1-1 cu Bistrița și 2-2 cu FC Argeș, echipa prezidată de Gică Popescu și Ion Crăciunescu a bătut Arieșul cu 2-1, însă nu fără emoții, gazdele revenind după 0-1 la pauză.

„Am spart ghinionul. Meritam mult mai multe puncte după primele etape. Cu Argeș am primit gol în minutul 85, iar la Juventus am pierdut în prelungiri. Trebuia să vină această victorie în fața propriilor suporteri, care au fost minunați. Publicul a fost din nou al 12-lea jucător al echipei. Le mulțumim fanilor pentru sprijin”, a venit declarația tehnicianului Silviu Dumitrescu, întors lângă Turn după ani buni pentru a readuce Chindia în Liga I.

Dumitrescu a ținut să îl remarce pe Bobi Verdeș la finalul victoriei cu Arieșul, 2-1 sâmbătă pe : „Verdeș a făcut un meci foarte bun. Dacă mă puneți să nominalizez pe cineva, pe el l-aș nominaliza. Toată echipa a muncit, dar un plus este în dreptul lui Bobi”.

„Penalty la Dobre”

Tehnicianul Chindiei apreciază că echipa sa ar fi trebuit să primească un penalty în debutul meciului (9), la o fază la care Dobre a primit cartonaș galben pentru simulare. „Am avut trei-patru ocazii clare în prima repriză, dar cred că se impunea și un penalty la căderea lui Dobre. Nu vreau să comentez mai mult despre arbitraj”, a vorbit Dumitrescu. La două minute de la avertismentul pentru simulare, arbitrul partidei, Marcel Bîrsan, i-a arătat lui Răzvan Dobre al doilea galben, după un meleu general la centrul terenului. Sancțiunea care ar fi atras eliminarea a fost revocată după ce arbitrul de centru s-a consultat cu asistentul Adrian Oprea, acordând în cele din urmă cartonaș galben mijlocașului Cosmin Anton.

15 ani au trecut de la promovarea Chindiei în Liga I cu Dumitrescu antrenor

Articol scris de Ionuț MARIN

17 Sep. 2011, 19:09 Campionat
Pe aceeași temă