Probleme serioase de lot pentru FC Bihor la meciul de vineri, de la Pitești, cu CS Mioveni

Mihai Andries 27 Nov. 2014, 19:12 Campionat
Probleme serioase de lot pentru FC Bihor** la meciul de vineri, de la Pitești, cu CS Mioveni

FC Bihor va susține următorul meci din campionat mâine, vineri, 28 noiembrie, la Pitești, cu CS Mioveni. Partida, care va conta pentru etapa a XV-a a campionatului Ligii 2, seria a II-a și se va desfășura pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, cu începere de la ora 14, a fost devansată cu o zi la cererea echipei gazde, CS Mioveni urmând a evolua și marți în Cupa României, cu CFR Cluj.

Jocul va opune două echipe cu aspirații diferite, CS Mioveni, de pe locul 4, cu 21 de puncte, care luptă pentru primele locuri, și FC Bihor, situată pe poziția a 10-a, cu 8 puncte, aflată în lupta pentru evitarea retrogradării.
 
„Întâlnim un adversar care traversează o perioadă bună în acest sezon, angrenat atât în campionat cât și în Cupa României. Mergem, în primul rând, la Mioveni, pentru a evalua și alți jucători care nu au prins lotul până în acest moment sau care nu prea au jucat. Au mai rămas încă două etape din acest mini-retur. Încercăm să profităm de fiecare oportunitate în aceste două jocuri”, a declarat, înaintea plecării antrenorul formației FC Bihor, Călin Cheregi.

Tehnicianul orădean se confruntă, de altfel, cu o serie de probleme de lot. Astfel, Florin Lazăr este suspendat, Pascariu, Sorian și Achim sunt accidentați, iar la aceștia se mai adaugă jucători răciți care nu au făcut deplasarea, Țoca, Haș și Fl. Pop. De precizat că o stare gripală i-a cuprins pe mai mulți jucători ai echipei bihorene în această săptămână, afectații fiind și Lupu și Cigan, jucători care totuși au făcut deplasarea spre Pitești.

Sursa: FC Bihor

Mihai Andries 27 Nov. 2014, 19:12 Campionat
Pe aceeași temă