„Perla” UTA-ei a lovit din nou. Man a zburdat printre jucătorii Chindiei. „Parcă aș vrea să dau chiar mai multe goluri”

Marius ANGHEL 20 May. 2016, 15:54 Campionat

Un nou meci pe teren propriu, o altă evoluție de excepție pentru Dennis Man. La cei 18 ani încă neîmpliniți, atacantul dă dovadă de o maturitate înfricoșătoare pentru fundașii adverși care cad pe capete în fața fentelor și fuleului arădeanului. Practic, împotriva Chindiei Târgoviște „perla” lui Nagy a avut o evoluție de nota 10, umbrită puțin doar de „galbenul” ce-l suspendă automat pentru meciul cu Mioveniul.

La finalul jocului cu Chindia, încheiat cu scorul de 3-1, tânărul atacant al UTA-ei era fericit că, dincolo de cele trei puncte importante în economia play-offului, el și colegii săi au putut să-i facă un cadou frumos lui Alex Manea. „Îi dedicăm victoria lui Alex și-i urăm > A fost cel mai important meci pentru noi, mă bucur că l-am câștigat și am demonstrat din nou caracter și valoare. De multe ori am fost conduși, dar am reușit să revenim și ne-am luat punctele. Personal, am o satisfacție imensă că am reușit să-mi ajut din nou echipa”, a menționat utistul.

Dennis Man a ajuns la cota 8 goluri în acest campionat și este golgheterul play-off-ului la UTA cu 4 reușite. „Dacă la începutul sezonului mi-ar fi spus cineva că o să marchez atâtea goluri, l-aș fi considerat foarte optimist. Acum, când am reușit să ating acest număr, parcă aș vrea să dau chiar mai multe. Dar, cu o condiție, acestea să aducă puncte și poate chiar un rezultat important la Arad”, a adăugat atacantul „alb-roșiilor”.

La finalul disputei de joi seară, Nicu Croitoru, antrenorul Chindiei recunoștea următoarele: „Am apreciat evoluțiile jucătorilor tineri ai UTA-ei, care au contribuit poate mai mult în alte părți la rezultatele bune ale echipelor lor. Sunt câțiva fotbaliști care la vârsta lor fac lucruri extraordinare pe teren și aici mă refer în special la Man, Hlistei, Tănase sau Jorza”.

„Domnul Roli ne-a dat șansă juniorilor să ne afirmăm și am intrat cu multă poftă de fotbal de fiecare dată”, a fost comentariul de final al Man, ca și reacție la cele spuse de „principalul” dâmbovițenilor.

Fiindcă e suspendat pentru partida de duminică cu Mioveniul, Dennis Man ar putea face parte din echipa de tineret rezerve a UTA-ei care marți va juca finala Cupei României (Elite Under 19) la București, cu ACS Poli Timișoara.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 20 May. 2016, 15:54 Campionat
Pe aceeași temă