Ovidiu Petre: „În tur se spera la promovare, acum e o presiune în plus”

Marius ANGHEL 24 Mar. 2013, 11:30 Campionat
Ovidiu Petre:**

Căpitanul lui ACS Poli nu a avut parte în teren de o aniversare plăcută a celor 31 de ani împliniți vineri. A fost doar o remiză albă pentru timișoreni sâmbătă, 0-0 cu CS Mioveni, și Ovidiu Petre indică câteva dintre carențele echipei și ale colegilor săi pentru eșec.

Experimentatul închizător nu este pe aceeași lungime de undă cu antrenorul său în privința unui aspect, Petre considerând că nu încrederea este cea de care timișorenii duc lipsă, așa cum declara Valentin Velcea imediat după joc.

„Nu era important să-mi fac un cadou, ci să ne liniștim după jocul cu UTA. Nu a fost așa din păcate, dar mergem mai departe. Din păcate nu am obținut ce ne-am dorit. E adevărat, se pare că suferim în atac, nu reușim să înscriem. Important e că ne creăm ocazii. Avem timp să ne concentrăm acum în această pauză… Mie personal nu-mi convin aceste întreruperi dar poate acum e binevenit. Avem încredere în noi, totul e normal, dar poate ne lipsește o victorie ca să ne descătușăm”, a declarat Ovidiu Petre.

Fostul jucător al lui FC Național, Poli, Steaua și Galatasaray, printre altele, a evidențiat de asemenea că nu forța adversarelor reprezintă o problemă în B2, dimpotrivă, pretențiile mici ale acestora cauzând probleme în jocurile de pe teren propriu. Mijlocașul a vorbit și de cum e percepută presiunea obiectivului, dând de înțeles că efectul ei a fost negativ în startul returului.

„Nu e nivel ridicat, echipele vin aici să se apare, să obțină minimum de puncte și e destul de greu pentru noi în aceste condiții. Dacă vrem să promovăm vom mai întâlni asemenea adversari, trebuie să-i batem. Cred că în tur se spera la promovare și acum e o presiune în plus că se poate obține și trebuie să joci toate jocurile la victorie”, a concluzionat Petre.

ACS Poli va obține prima victorie din retur, împotriva primei echipe bătute oficial și în toamnă – Unirea Alba Iulia. De această dată însă succesul nu va veni grație golurilor lui Szekely ori Boștină, ci la masa verde, deoarece adversarul din următoarea rundă s-a retras din campionat.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Marius ANGHEL 24 Mar. 2013, 11:30 Campionat
Pe aceeași temă