Lupu, înfuriat de arbitrajul lui Ivan: „A adus echipa în culmea disperării. Am fost furați pe față”

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 21:10 Campionat
Lupu, înfuriat de arbitrajul lui Ivan:**

Presedintele Coronei, Liviu Lupu, a acuzat dur arbitrajul la finalul meciului cu FC Arges, încheiat la egalitate, scor 3-3. Brașovenii au ratat astfel să promoveze matematic din această etapă și are nevoie de victorie la Târgu Mureș, ultimul meci al Coronei din acest sezon, pentru a nu avea emoții în drumul spre Liga I.

„Am pierdut două puncte în primul rând din cauza noastră, pentru că nu este posibil să iei trei goluri pe teren propriu. Probabil că presiunea din acest final de sezon apasă pe umerii jucătorilor. Nu pot însă să fiu de acord cu un asemenea arbitraj care a adus astăzi echipa în culmea disperării. Sper ca cei de la CCA să i-a măsurile care se impun. Vom face un memoriu, pentru că astăzi am fost furați pe față! Promovorea nu este încă pierdută, noi vom merge să câștigăm meciul de la Târgu Mureș, unde va trebui obligatoriu să câștigăm”, a declarat Liviu Lupu, citat de Monitorul Expres.

Cu două etape înainte de finalul campionatului, Corona Brașov e lider în Seria a II-a, având 45 de puncte, însă și un meci în plus față de următoarele două echipe. ACS Poli are 43, iar Damila Măciuca 41.

Meciul ce s-a disputat pe stadionul Carpați din Brașov a fost arbitrat de Ionel Ivan (Brăila), asistenți fiind delegați Ioan Ciocănea (Sibiu) și Gabriel Bârjac  (Zalău).

Foto: Bogdan IORDACHE

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 21:10 Campionat
Pe aceeași temă