Egal cu noroc pentru FC Argeș

01 Apr. 2012, 09:00 Campionat

FC Argeș a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată pe teren propriu cu Chindia Târgoviște. Partida a fost destul de echilibrată, în prima repriză cea mai clară ocazie de a marca aparținând gazdelor după 30 de minute de joc. Alin Popa a scăpat singur cu Perianu și a tras milimetric pe lângă poartă.
Repriza secundă începe cu FC Argeș în atac, iar după patru minute de joc, Manole ratează deschiderea scorului după ce șutul mijlocașului îl lovește pe Perianu.

În minutul 60 Băluță îl faultează dur pe Fundulea, iar argeșenii îi cer arbitrului al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu însă centralul îl iartă pe jucătorul de la Chindia. Două minute mai târziu Băluță este schimbat de Flavius Stoican cu Gavrilă. În minutul 74, oaspeții beneficiază de o lovitură de pedeapsă după ce Ionescu a lovit mingea cu mâna. Verdeș trage în stanga însă nu pe spațiul porții, iar rezultatul rămâne neschimbat În prelungiri oaspeții au mai avut o șansă de a înscrie însă de această dată Briceag a recuperat în ultimul moment.

FC Argeș: Fundulea – Răuță, Wallace, Ionescu (’82 Botea), Briceag – A. Popa (’85 Niculae), Cârstoiu (cpt.), Bazzi, Manole – Stănescu (’63 Ivanica), Dulcea
Antrenor: Viorel Dumitrescu
Chindia: Perianu – Pătru, Morariu, Mladen, Bușu – S. Rădoi (cpt.), Anton – Băluță (’63 Gavrilă), Poiană (’77 Ionuț Radu), Dobre (’84 Ionuț Șerban) – Verdeș
Antrenor: Flavius Stoican

Articol de Andrei ZEVEDEI (Sport Argeș)

01 Apr. 2012, 09:00 Campionat
Pe aceeași temă