CS Mioveni are un nou antrenor principal după demisia lui Stoica. Pe cine au numit argeșenii și ce obiectiv i-au stabilit

Marius ANGHEL 18 Apr. 2016, 18:27 Campionat

Înfrângerea cu UTA Bătrâna Doamnă, scor 1-2, în meciul de duminică de pe teren propriu din etapa a 2-a a play-off-ului, și îndepărtarea de locurile ce duc la promovare din Seria a II-a l-au determinat pe antrenorul echipei CS Mioveni să își dea demisia. Marius Stoica era nemulțumit de jucătorii săi, spunea că nu-i mai recunoaște în play-off, că își dorea să tragă la promovare, însă în actuala situație mai bine renunță pentru că este un tip orgolios și vertical.

Cu două înfrângeri consecutive în play-off, CS Mioveni și-a redus simțitor șansele la ocuparea unuia dintre primele două locuri din serie, momentan, aflându-se pe locul 6, cu 17 puncte, tot atâtea cât are și FCM Baia Mare, iar distanța față de liderul Gaz Metan Mediaș e de 10 puncte și față de UTA de 9 puncte. Cum până la finalul campionatului mai sunt opt etape de disputat, visul promovării e foarte greu de împlinit la Mioveni. Probabil așa consideră și conducătorii clubului argeșean, drept dovadă stâng comunicatul de astăzi în care se anunță cine este noul antrenor principal.

„Conducerea clubului a luat act de decizia antrenorului Marius Stoica, care a demisionat după jocul cu UTA și, pentru că timpul este relativ scurt, până la terminarea campionatului, s-a decis ca de pregătirea echipei să se ocupe Iordan Eftimie – antrenor principal și Mihai Olteanu – antrenor secund. Ambii au fost secunzi în mandatul recent încheiat al lui Stoica. Obiectivul este o clasare cât mai bună, în primele locuri ale clasamentului. În ceea ce-l privește pe Marius Stoica, acesta va rămâne antrenor în cadrul clubului”, e comunicatul postat pe site-ului clubului de conducerea CS Mioveni.

Iordan Eftimie nu se află la prima experiență ca antrenor principal la CS Mioveni, acesta pregătind ultima dată echipa argeșeană în 2013.

Iată ce declara Marius Stoica imediat după meciul pierdut cu UTA, atunci când și-a prezentat demisia la conferința de presă: „Renunț la conducerea echipei. Ori nu mă fac înțeles ca antrenor, ori….Am crezut în ei, în unii mai mult, dar probabil că nu își doresc sau nu au valoare. Îmi pare rău, am suferit foarte mult și ne-am concentrat la celelalte jocuri ca să ajungem în primele 6 și ce am realizat? Nu am realizat nimic! Am avut o serie foarte bună de rezultate și acum ce s-a întâmplat? Au fost alți jucători azi? Nu suport umilința, am verticalitate să spun în față ce simt. Le cer scuze suporterilor, oamenilor din Mioveni, eu sunt unul dintre ei, am pus suflet, nu dorm nopțile, urmăresc DVD-uri și pentru ce? Nu mai putem continua! Ă‚sta este punctul meu de vedere. E nevoie de schimbare… eu mi-am dorit mult mai mult. Am ajuns în play-off să nu-i mai recunosc și atunci nu mai continuăm. Dragoste cu de-a sila nu se poate. Sunt un tip orgolios, vertical și cred că mi-am făcut datoria adunând puncte să intrăm în play-off”.

Marius ANGHEL 18 Apr. 2016, 18:27 Campionat
Pe aceeași temă