Chivorchian spune că Goga nu pleacă la Steaua: „Va rămâne la Poli!”

21 Sep. 2011, 21:29 Campionat
Chivorchian spune că Goga nu pleacă la Steaua:** „Va rămâne la Poli!

Gheorghe Chivorchian l-a contrazis pe Gigi Becali, care a declarat că Dorin Goga ar putea ajunge săptămâna viitoare la Steaua.

Perioada de transferuri s-a încheiat, astfel că atacantul ar putea semna cu gruparea roș-albastră numai dacă devine mai întâi liber de contract. Goga are depus memoriu pentru a fi declarat jucător liber, însă Chivorchian este convins că fotbalistul nu are nicio șansă în litigiul cu clubul alb-violet.

„Goga va continua la Timișoara. Unii aruncă pe piață tot felul de informații care nu sunt adevărate. Ce s-a întâmplat cu Sepsi se va întâmpla și cu Dorin Goga. Va rămâne la Poli”, a spus oficialul timișorean.

Goga a fost foarte reținut când a venit vorba de acest subiect. „Nu știu dacă rămân la Poli, nu depinde numai de mine. Nu știu dacă mai există posibilitatea să plec, asta o să vedem la comisii. Gigi Becali nu m-a sunat neapărat pe mine. A vorbit și cu impresarul meu. Am vorbit cu dânsul prin intermediul impresarului. Există un contract care trebuie respectat de ambele părți și nu am ce face”, a spus Goga după meciul cu Ceahlăul.

Chivorchian: „Goga se apropie de Dorin Goga”

Goga a fost unul dintre marcatorii celor două goluri din meciul de Cupă Poli – Ceahlăul (2-0), iar evoluția sa a fost lăudată de președintele C.A. al timișorenilor.

„Goga, din punctul meu de vedere, începe să se apropie de Dorin Goga. Acel Dorin Goga pe care ni-l dorim cu toții, acel Dorin Goga care ar trebui să joace în echipa națională”, a declarat Gheorghe Chivorchian.

„Locul lui Poli este în prima ligă, locul lui Poli este pe podium, iar viitorul lui Poli va fi frumos. A fost un joc frumos, în care am avut mai multe plusuri față de ce am arătat în jocurile anterioare și cred că, ușor-ușor, echipa își va intra în ritmul pe care îl dorim cu toții și începând din sezonul viitor să fim cu turația la maxim. Nu îmi doresc un adversar anume. Poți să mă întrebi în semifinale ce adversar îmi doresc”, a mai spus Chivorchian.

articol scris de Radu FAUR

21 Sep. 2011, 21:29 Campionat
Pe aceeași temă