Axente: „Vrem să le demonstrăm suporterilor că s-au înșelat”

28 Apr. 2012, 13:53 Campionat

Atacantul care a fost căpitanul lui Poli în meciul cu Luceafărul Oradea, dată fiind lipsa lui Scutaru, respinge acuzațiile de blat și spune că jucătorii lui Poli sunt foarte afectați de problemele de la club. Imediat după dicuția de circa jumătate de oră pe care a avut-o cu suporterii, Mircea Axente a vorbit și cu presa.

„Nu am absolut nicio idee cum au apărut speculațiile astea. Suporterii au venit să ne reproșeze faptul că am pierdut. Și, în plus de asta, probabil că, față de alte meciuri, echipa nu a fost într-o formă foarte bună. Am fi putut să ne motivăm mai mult și să reușim mai mult astăzi, dar toate lucrurile care se întâmplă pe lângă echipă ne apasă. Mai sunt câteva etape și vrem să le demonstrăm suporterilor că s-au înșelat asupra noastră și astăzi nu a fost să fie, asta e părerea mea. O să mergem la victorie în următoarele meciuri. Cred că știu și suporterii ce se întâmplă, care e situația noastră, doar că așteptau totuși mai mult de la noi”, a declarat atacantul timișorean.

„Nimeni nu mai e alături de echipă”

Situația financiară de la Poli este la fel de gravă ca și până acum, chiar dacă patronul a transmis ieri, printr-un comunicat, că va mai investi bani pentru bunul mers al echipei până în vară. Axente spune că aceste promisiuni nu au ajuns încă la jucători. „Nu am primit nicio promisiune în acest sens și deja situația e foarte grea, pentru că am observat că nimeni nu prea mai e alături de echipă, mă refer aici și la cei din fruntea orașului. Și noi știam în mare parte că nu vom primi acei bani de la primărie, nu prea am crezut. Nu e bine să îmbini sportul cu alte lucruri”, a spus Axente.

Jucătorii timișoreni au intrat cu câteva minute mai târziu pe teren, înainte de meci. Au ales să protesteze în acest fel pentru faptul că au multe salarii restante. „A fost protestul nostru împotriva a ceea ce se întâmplă în jurul echipei. Faptul că nu ne-am primit banii de o perioadă de timp… Am simțit că lumea nu mai e alături de noi”, a explicat Mircea Axente.

Articol de Radu FAUR

28 Apr. 2012, 13:53 Campionat
Pe aceeași temă