Alexa: „Ne-a lipsit șansa în fața unei echipe care s-a apărat pe două linii” | Niculescu: „E greu să ataci liderul la el acasă”

Marius ANGHEL 28 May. 2015, 17:08 Campionat

ACS Poli s-a aflat miercuri la ultima partidă de pe teren propriu în ediția 2014-2015 a Ligii a 2-a, una în care și-a atins obiectivul mult dorit, promovarea. La capătul jocului împotriva celor de la CS Mioveni, din etapa a 9-a a play-off-ului, Dan Alexa și-a exprimat mulțumirea față de sezonul îmbucurător pe care echipa sa l-a reușit, dar a ținut să precizeze și că își dorea victoria în acest joc încheiat 0-0.

„Un joc dominat autoritar de noi, ne-am dorit să câștigăm, am avut o primă repriză proastă, dar în a doua ne-a lipsit șansa. Chiar dacă am evoluat în fața unei echipe care s-a apărat pe două linii, am ajuns ușor la poartă. Mi-aș fi dorit o victorie la ultimul joc acasă. Vreau să-i felicit pe toți, a fost un sezon fantastic cu mult mai multe reușite decât eșecuri. Am obținut o promovare clară, pe care ne-am propus-o de la început. Echipa a câștigat foarte mult în seriozitate. La Satu Mare vor debuta mai mulți juniori”, a precizat Dan Alexa.

Niculescu s-a gândit mai mult la ultimul meci al sezonului, cel care decide a doua clasată

De partea cealaltă, antrenorul Mioveniului, Claudiu Niculescu, s-a gândit încă dinaintea partidei de ieri la meciul din ultima etapă împotriva celor de al Metalul Reșița, care va fi decisiv pentru stabilirea echipei care va termina pe poziția secundă în Seria a II-a. „Am jucat cu trei jucători de 17 ani care au fost pentru prima dată în echipă. Ca atare, e greu să vii și să ataci liderul la el acasă. Am menajat șapte dintre titulari pentru că vrem să câștigăm partida din etapa viitoare contra Metalului Reșița, pentru că vrem să terminăm sezonul pe locul secund. Ca atitudine am fost mulțumit de băieții mei. În afara de ocaziile din ultimele minute, cred că nici Timișoara nu a contat prea mult în atac. Vreau să îl felicit pe Dan Alxa și întreaga echipă pentru reîntoarcerea în Liga 1. Îmi doresc ca la Timișoara să fie din nou stadionul plin, așa cum era în momentele în care veneam aici ca jucător”, a spus Niculescu.

Sursa: Sport9
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 28 May. 2015, 17:08 Campionat
Pe aceeași temă